X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    Przykro mi :-( mam nadzieję, że szybciochem dojdziesz do siebie :-)

No też mam taką nadzieję tym bardziej że mąż mega nastawiony ;-)

Ink@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Zapraszam do mnie! Wlasnie zjadlam, ale dla Cb sie jeszcze znajdzie haha

Uwielbiam! Mogłabym wcinać i wcinać :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    O tak szpinak losis makaron ... Az mi slinka cieknie ... A ja juz ogolona czekam na meza

ja wczoraj pozbyłam się nadmiaru futra hehehe ;D

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 14:30

Ink@ lubi tę wiadomość

• myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uwielbiam ryby, ale mój mąż nie nad czym bardzo ubolewam :( On jadłby tylko mięso i mięso :(

InBlue lubi tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie.. za co z góry SORRY.. póki ten cykl mi się nie skończy to mój wykres nie będzie widoczny dla innych?? czy źle myślę? czy dopóki nie mam tempki mierzonej to nie będzie widoczny? Wszystko inne sobie notuję. Sorki, ale jestem w tych ustawieniach trochu zielona..

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    Mam pytanie.. za co z góry SORRY.. póki ten cykl mi się nie skończy to mój wykres nie będzie widoczny dla innych?? czy źle myślę? czy dopóki nie mam tempki mierzonej to nie będzie widoczny? Wszystko inne sobie notuję. Sorki, ale jestem w tych ustawieniach trochu zielona..

Tak do końca to ja też nie wiem, ale musisz chyba wejść na swój wykres i.tam jest opcja udostępnij wykres :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Tak do końca to ja też nie wiem, ale musisz chyba wejść na swój wykres i.tam jest opcja udostępnij wykres :)

no tak właśnie zrobiłam, ale nie jest dostępny :)

• myszeczka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępnij wykres->wykresy na tablicy i tam zaznaczasz :-)

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 14:30

• olciaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:

nie :) pod tabelką z wykresem temperatury masz takie coś. Wydruk i udostępnij wykres. Klikasz oczywiscie uostepnij wykres.pojawia Ci sie okienko i masz WYKRESY NA TABLICY i zaznaczasz odpowiednie opcje w zależności co chcesz udostępniać i komu :)

Ink@ lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    no tak właśnie zrobiłam, ale nie jest dostępny :)

Już jest :)

olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość

• myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka będziesz mierzyć temperaturę? Nie wiem czy to Ty pisałaś, że nie jesteś zwolenniczką tego.

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj na kolacje szpinak z łososiem :) Uwielbiam całą zieleninę i rybki :)
    Dziś na kolację pizza z szynką dojrzewającą i rukolą ;)

Jak już kiedyś wspomniałam mój mąż nie ogarnia żadnych temperatur, monitoringów itp...
    Jak widzi codziennie rano jak mierzę temp. To podaje mi telefon i zmartwiony pyta i jak dziś temperatura, nie masz podwyższonej jak bym anginę jakąś miała :-D

Ink@ lubi tę wiadomość

• myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    To nie ja pisałam :) ale zastanawiam się ogólnie nad mierzeniem ;) muszę tylko zakupić termometr :) Pisałam, że mam 3 zmiany w pracy i może być ciężko, ale Tusia mi podpowiedziała co i jak :)
    Mierzyć nie zaszkodzi ja bym posłuchała Tusi i jutro poszła kupić termometr :) Polecam jeszcze to przeczytać: https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury,3.html#30

Ink@, olciaa lubią tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:

Jak już kiedyś wspomniałam mój mąż nie ogarnia żadnych temperatur, monitoringów itp...
    Jak widzi codziennie rano jak mierzę temp. To podaje mi telefon i zmartwiony pyta i jak dziś temperatura, nie masz podwyższonej jak bym anginę jakąś miała :-D

Mój ciągle pyta: "jakie dziś masz światełko?" i też w ogóle nie ogarnia mechanizmu cyklu kobiety. Najgorsze, że po pierwszym niepowodzeniu stwierdził, że on jest bezpłodny... masakra z tymi chłopami

Zuza33 lubi tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka przykro mi bardzo z powodu dziadka :( Tusia Ty też masz tylko jeden jajowod drozny ? ja mam prawy drozny a coś czuję że z lewego mam owulacje bo w okresie owulacji czułam pobolewanie i wydaje mi się, ze nawet testu nie będę kupować coś czuję ze nie będzie łatwo zajsc w ciaze mi. U mnie dziś mielonczaki na obiad nawet mój mąż wszystko zrobił ją tylko kuchnię musiałam posprzątać masakra była ale nic obiad jest hi hi mój mąż na ludzi wychodzi pierwszy raz sam z siebie poszedł obiad robić święto lasu

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluje mnie lewy jajnik czy to może być owulacja tak szybko po @?

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia tylko monitoring może potwierdzić owulacje jak długie masz cykle? Ostatnio Kuchcinka miała inseminacji i jechała na monitoring i też ja kul jajnik a okazało się ze jeszcze owu nie było więc różnie z tym może być mierzysz temp, gadasz sluz, testy owulacyjne ?

Wojcinka lubi tę wiadomość

bfaregz28gz5h2oi.png
    4 cykl z CLO
  • Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dowiedziałam, ze mojej koleżance trzecia próba in vitro się nie udała masakra zalamana jest oj życie jest ciężkie :(

Lili91 lubi tę wiadomość

bfaregz28gz5h2oi.png
    4 cykl z CLO
‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ