Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie.. za co z góry SORRY.. póki ten cykl mi się nie skończy to mój wykres nie będzie widoczny dla innych?? czy źle myślę? czy dopóki nie mam tempki mierzonej to nie będzie widoczny? Wszystko inne sobie notuję. Sorki, ale jestem w tych ustawieniach trochu zielona..
-
Ink@ wrote:Mam pytanie.. za co z góry SORRY.. póki ten cykl mi się nie skończy to mój wykres nie będzie widoczny dla innych?? czy źle myślę? czy dopóki nie mam tempki mierzonej to nie będzie widoczny? Wszystko inne sobie notuję. Sorki, ale jestem w tych ustawieniach trochu zielona..
Tak do końca to ja też nie wiem, ale musisz chyba wejść na swój wykres i.tam jest opcja udostępnij wykres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:Mam pytanie.. za co z góry SORRY.. póki ten cykl mi się nie skończy to mój wykres nie będzie widoczny dla innych?? czy źle myślę? czy dopóki nie mam tempki mierzonej to nie będzie widoczny? Wszystko inne sobie notuję. Sorki, ale jestem w tych ustawieniach trochu zielona..
niepod tabelką z wykresem temperatury masz takie coś. Wydruk i udostępnij wykres. Klikasz oczywiscie uostepnij wykres.pojawia Ci sie okienko i masz WYKRESY NA TABLICY i zaznaczasz odpowiednie opcje w zależności co chcesz udostępniać i komu
Ink@ lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj na kolacje szpinak z łososiem
Uwielbiam całą zieleninę i rybki
Dziś na kolację pizza z szynką dojrzewającą i rukolą
Jak już kiedyś wspomniałam mój mąż nie ogarnia żadnych temperatur, monitoringów itp...
Jak widzi codziennie rano jak mierzę temp. To podaje mi telefon i zmartwiony pyta i jak dziś temperatura, nie masz podwyższonej jak bym anginę jakąś miałaInk@ lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:To nie ja pisałam
ale zastanawiam się ogólnie nad mierzeniem
muszę tylko zakupić termometr
Pisałam, że mam 3 zmiany w pracy i może być ciężko, ale Tusia mi podpowiedziała co i jak
Polecam jeszcze to przeczytać: https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury,3.html#30
Ink@, olciaa lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:
Jak już kiedyś wspomniałam mój mąż nie ogarnia żadnych temperatur, monitoringów itp...
Jak widzi codziennie rano jak mierzę temp. To podaje mi telefon i zmartwiony pyta i jak dziś temperatura, nie masz podwyższonej jak bym anginę jakąś miała
Mój ciągle pyta: "jakie dziś masz światełko?" i też w ogóle nie ogarnia mechanizmu cyklu kobiety. Najgorsze, że po pierwszym niepowodzeniu stwierdził, że on jest bezpłodny... masakra z tymi chłopamiZuza33 lubi tę wiadomość
-
Martynka przykro mi bardzo z powodu dziadka
Tusia Ty też masz tylko jeden jajowod drozny ? ja mam prawy drozny a coś czuję że z lewego mam owulacje bo w okresie owulacji czułam pobolewanie i wydaje mi się, ze nawet testu nie będę kupować coś czuję ze nie będzie łatwo zajsc w ciaze mi. U mnie dziś mielonczaki na obiad nawet mój mąż wszystko zrobił ją tylko kuchnię musiałam posprzątać masakra była ale nic obiad jest hi hi mój mąż na ludzi wychodzi pierwszy raz sam z siebie poszedł obiad robić święto lasu
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Dombrusia tylko monitoring może potwierdzić owulacje jak długie masz cykle? Ostatnio Kuchcinka miała inseminacji i jechała na monitoring i też ja kul jajnik a okazało się ze jeszcze owu nie było więc różnie z tym może być mierzysz temp, gadasz sluz, testy owulacyjne ?
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-