Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do spędzania godziny w łazience żeby się cała ogarnąć ojj znam to znam. Zawsze jak pytam męża czy on idzie się pierwszy myć czy ja mam to on wtedy się pyta "a będziesz się golić albo myć włosy? " haha najczęściej gdy odpowiadam ze tak to wtedy on "no to ja ide" bo wie ze mi długo zejdzie[/QUOTE]
u nas zawsze ja idę pierwsza, bo mąż by poszedł w kimono i nie czekał na mnie...i co wypachniona, gładka wchodze a on śpi, no chyba by mnie zdenerwowało27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:A i powiem Wam, że kusi mnie na test.. by miec już z głowy rozczarowanie.. i na spokojnie się wyluzować a nie szukać bóg wie jakich objawów...27 lat, pierwsza fasolka
-
KateA92 wrote:Viola czekaj jeszcze z testem
jeszcze chociaż 2 dni
Mój na szczęście nie usypia, rzadko bynajmniej. Przeważnie siedzi na YouTube i czeka grzecznieNatka2 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Witam drogie Panie. Jak dobrze, że od rana tylko 7 stron
Witam Nową staraczkę w naszym gronie starych wyjadaczek
Kuchcinko tulę bardzo mocno i ja nie rozumiem kiego chuja się to nie udało skoro one takie szybkie teraz
Na Święta za to nie będziemy musiały prezentów kupować, wystarczy jedna beta i wszyscy będą szczęśliwi
Natka nie denerwuj się na męża bo nie pierwszy i nie ostatni raz Cię wkurwił
Ja włosy jak i inne części ciała myję codziennie
Migreny współczuję, wiem co to znaczy
Viola zrób ten test i ty będziesz spokojna i my
Jak będziecie grzeczne i zajdziecie w ciążę to was zaproszę na wakacje na Mazury i będziemy razem odpoczywać
Może to Was jakoś ruszyMartka10, Ink@ lubią tę wiadomość
-
U nas niestety beta spada, wiec o wszystkim. Znikam na parę dni,bo muszę to w spokoju przetrawić i zastanowić się, czy po roku rozczarowań nie zrobić przerwy dłuższej. Żeby nabrać dystansu. Zająć się czymkolwiek byle nie wciąż temp., szukaniem leków, robieniem badań, życiem od bety do przyrostu i spadków, doszukiwaniem się nowych przyczyn, zgadywaniem, domyślaniem się dlaczego wciąż - nie da się...Idą święta - skupię się na nich może i uspokoję się. Ciężko jest zachodzić i wciąż widzieć spadki bhcg.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Cykle mam takie od zawsze. Jako nastolatka miałam jeszcze gorzej, żadnych zasad. Z Synkiem udało się za pierwszym razem. Byłam wtedy u gin i powiedziała że mogę mieć policystyczne jajniki i problem z zajściem w ciążę. trochę nas to wystraszylo i stwierdziliśmy że póki co nam się aż tak nie spieszy, a jak w końcu się zdecydujemy, to może się okazać to nie takie proste. uznaliśmy,że koniec z zabezpieczeniem i udało się za pierwszym razem, zanim jeszcze lekarka zleciła dalsze badania
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:24
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:37
-
co innego jak walczy się o zajście a potem nie ma problemów dalszym ciągiem. Kłopot jak to się odwraca i drastycznie trzyma się utartego przebiegu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 13:32
według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:38
-
Natka2 wrote:Ja wiem, że chciałaś wiedzieć i znaleźć powód co się dzieje, ale kochana wykończysz się wiedzą ile maleństw straciłaś, zrób przerwę i odpocznij od wszystkiego. Bo sama się za chwilę wykończysz, a przecież masz dzidzię. Trzymaj się.
przerwa z reguły jest dobra. Od samej wiedzy jednak trudno odejść, bo jeśli organizm stanu odmiennego nie utrzymuje bo nie chce, nie potrafi - to sam się chyba nie naprawi.według OM
Kuchcinka wrote:TASZA przykro mi... jak widać ten dzien jest chujowy dla nas obu. Nie poddawaj sie, moze faktycznie troche odpuść ze staraniami ale nie do zera jeśli tak potrafisz, kto wie moze akurat wtedy fasolka i do Ciebie zawita! Trzymaj sie kochana i wracaj do nas szybko ❤️
Kuchcinka - niepłodność idiopatyczna jest jak piszesz w chuj ale jak płodność jest a nikt nie umie wymyślić dlaczego zarodek nie utrzymuje się bo teoretycznie nie ma wyjśnienia - to też wesoło nie jest.według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs