Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Kuchcinka tule Cie mocno i 3mam kciuki za prezent pod choinkę :* próbujecie dalej inseminację?
Ja juz po wizycie wszystko w porządku nie miałam dzis USG pobral tylko cytologię i umówiłam sie na za tydz na wizytę prywatna żeby sprawdzić przeziernosc karku i ta resztę na lepszym aparacie to zabiore MezaA i najważniejsze możemy z Mezem sie zacząć delikatnie przytulać wreszcie! On będzie wniebowzięty bo tylko ciągle powtarza ze mnie zgwalci he he mam zamiar Mu powiedziec ze dalej nie możemy a wieczorem zrobić Mu niespodzianke
Cieszę się, że wszystko ok u Ciebiesupcio!
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Co do braku czasu na depilację to mogę porozmawiac już
umyć ciało, włosy, ogolić trzy miejsca, tosz to bita godzina w łazience
Ink@ lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
myszeczka89 wrote:Ja bym zwaliła to na pogodę
jesień jednak przygnębia
i juz się zastanawiam co i po co marnować i dawać na podłogę...
ehhNatka2, InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Ink@ wrote:Ja raczej będe chciała wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 12:26
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Ło widzę popiłyt dziewczynki:* bo każda czyta co innego...
Ja włosy mam długie i jak mam je myć to az mnie telepie..myje co drugi dzień, mam bardzo gęste i też jestem chora jak mam je myć...
27 lat, pierwsza fasolka
-
co do "płuci" to ja też chcę wiedzieć
chyba dlatego że jest mi wszystko jedno, ale jeśli się okaże że chłopiec to będe miała cięzka rozkminę, bo nie mam dla chłopca imienia :)i wtedy lepiej wiedzieć wcześniej, żeby myślec nad imieniem......
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Ja miałam plamienie całą ciążę (9 tygodni) pomimo brania duphastonu. Ale u mnie wiadomo jak się skończyło. Teraz nie dostałam okresu jak na razie, cały czas bardzo leciutko plamię, ale nawet nie chce myśleć, że to ciąża. Wiem, że niektórych to taki urok i pomimo plamień wszystko z dzidzią w porządku. Ale jak dla mnie opórcz jednorazowego plamienia implantacyjnego, w ciąży nie powinna lecieć żadna krew.
W każdym razie chciałam tylko powiedzieć wszystkim dziiewczynom, żeby odczekać mimo wszystko czasem pomimo plamień, pomimo duphastonu i nie robić tekiego błędu co ja, że poszłam na przykład na rtg zęba bo byłam pewna, że przecież ciąży nie ma
Effy, krwawiłam w 8 tyg., na szczęście okazało się niegroźne dla dziecka. Syn urodził się zdrowy w 38 tyg ciąży przez cc -
nick nieaktualny