Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:TASZA tak, z tym ze ja biorę Duphaston i on powinien blokować wszelkie krwawienia i plamienia w ciazy, to plamienie przyszło idealnie w terminie wiec nie mam złudzeń najmniejszych e to @. Nie ide na betę i nie robię juz testów. Dupka dzisiaj juz nie biorę i do jutra na pewno bedzie @ pełna para.
Kuchcinka - ja brałam luteinę z pierwszym dzieckiem i plamiłam regularnie raz w mies.Lekarz mówił - że taki mój urok. Nie miałam skurczy. Lekko pobolewało mnie podbrzusze wtedy. Zawsze przechodziło.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka działamy dalej....to wszystko dlatego, że nasze fasolki chcą być prezentem pod choinkę
P.S. szukałam linka, bo coś kojarzę, że wrzucałaś pokaz zdjęć swoich weselnych i nie mogę znaleźć. Pamiętasz kiedy to było?27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Kurcze... nie tak to miało być. Przykro mi Kuchcinka. Ale dasz radę, grudzień jest nasz
ale będą chłopaki mieli prezenty pod choinkę
Tego się trzymamy!
Byłam dziś na badaniach. Zapłaciłam w sumie 130zl. Jutro będą wyniki. Pomożecie ZINTERPRETOWAĆ?Agnieszka93, Viola999, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam plamienie całą ciążę (9 tygodni) pomimo brania duphastonu. Ale u mnie wiadomo jak się skończyło. Teraz nie dostałam okresu jak na razie, cały czas bardzo leciutko plamię, ale nawet nie chce myśleć, że to ciąża. Wiem, że niektórych to taki urok i pomimo plamień wszystko z dzidzią w porządku. Ale jak dla mnie opórcz jednorazowego plamienia implantacyjnego, w ciąży nie powinna lecieć żadna krew.
W każdym razie chciałam tylko powiedzieć wszystkim dziiewczynom, żeby odczekać mimo wszystko czasem pomimo plamień, pomimo duphastonu i nie robić tekiego błędu co ja, że poszłam na przykład na rtg zęba bo byłam pewna, że przecież ciąży nie ma
-
Kuchcinka tule Cie mocno i 3mam kciuki za prezent pod choinkę :* próbujecie dalej inseminację?
Ja juz po wizycie wszystko w porządku nie miałam dzis USG pobral tylko cytologię i umówiłam sie na za tydz na wizytę prywatna żeby sprawdzić przeziernosc karku i ta resztę na lepszym aparacie to zabiore MezaA i najważniejsze możemy z Mezem sie zacząć delikatnie przytulać wreszcie! On będzie wniebowzięty bo tylko ciągle powtarza ze mnie zgwalci he he mam zamiar Mu powiedziec ze dalej nie możemy a wieczorem zrobić Mu niespodzianke
Agnieszka93, kania901, InBlue, Natka2, Bluebell1984, Ink@, olciaa, Martka10, Lili91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie sądzicie, ze jakbysmy wszystkie od razu zaciążyły to na forum byłoby nudno? Ktoś musi w listopadzie, ktoś inny w grudniu, potem w styczniu, a w międzyczasie dochodzą inne staraczki
Ważne, żeby w niedługim czasie nam wszystkim się udało
Ink@, Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Może trochę i tak.. Ale z drugiej strony pisałybyśmy o swoich przyszłych pociechach.. przygotowaniach do rodzicielstwa.. nudnosciach, wyprawce itp. Zawsze byłoby o czym pisać
pierwszym seksie po porodzie, nieprzespanych nocach, bolących pogryzionych sutkach, braku czasu na depilacje i innych takich
InBlue, Ink@, Martka10, anq05 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny