Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciagle zapominam napisac, ze dzis postaram sie tu zagladac czesciej, bo czekam na wyniki kuchcinki. Trzymam kciuki
Teraz do roboty wchodze. Bede dzis robic test owu w kiblu w pracy, bo lada chwila powinny sie pokazac dwie kreski
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczynki witajcie:)
wczoraj byłam u mojej endokrynolog, pocieszyła mnie, bo powiedziała że ze strony mojej tarczycy nic nie blokuje zajścia w ciąże.
Opowiedziała mi historie trzech swoich pacjentek. Dwie podczas starań o adopcję zaszły w ciąże, z czego jedna zrezygnowała a druga wzięła dziecko i urodziła swojeNatomiast trzecia pacjentka strasznie wysiadała jej psychika na tle starań o dziecko, aż w końcu przepisano jej leki uspokajające i one ją wyciszyły, wyluzowały i zaszła
także tego...PSYCHA nas blokuje.....chyba się opije dosłownie tera w płodne, oczywiście na tyle by mieć siłę rozłożyć nogi
Agnieszka93, Natka2, kania901, Zuza33, Ink@, Bluebell1984, InBlue lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ink@ wrote:No to super
ja jutro ide do labu TSH zrobić, ok 3 lat temu miałam w normie ale przy górnej granicy, mam nadzieję że teraz będzie mniej
Mi endokrynolog kazał zejść poniżej 1. Bo zajść można i na 3, ale utrzymać później trudniej. Tak stwierdził. Ja zaszłm np. na 2,99, ale skończyło się na biochemicznej.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:Mi endokrynolog kazał zejść poniżej 1. Bo zajść można i na 3, ale utrzymać później trudniej. Tak stwierdził. Ja zaszłm np. na 2,99, ale skończyło się na biochemicznej.
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:36
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dobra dziewczyny mogę zrobić ta pierwsza stronę mój post edytuje i będzie tam wszystko ale to później trochę to ogarnę
wlasnie byloby fajnie jakby kazda cos od siebie dodala, potem ty skopiujesz i gotowe
Ja juz jestem w drodze ale czasem zagladam i czekam na wiesci. -
kania901 wrote:Ja zaszłam przy 3,55. Leki zaczęłam brać w 7 tygodniu i teraz mam 1,9.
ja podczas wczorajszej wizyty dowiedzialam się, że jak tylko dowiem się ze jestem w ciąży mam rzucać tabletki i monitorować poziom tsh na bieżąco. podobno ciąża to stan "immunosupresyjny" czy jakiś takii TSH samo potrafi się wyrównać a dopiero po porodzie może znowu zaszaleć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 10:17
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:No spada spada wiec tym bardziej nie ide na betę na razie, siusiu juz ładnie do toalety zrobiłam wiec w domu testować tez nie moge
jak do czw nie przyjdzie @ to moze pójdę na betę, ale @ moze byc tez spóźniona przez Duphaston, tak przynajmniej sądze.
COOO za przeproszeniem wal na betę ino raz my tu czekamy:)
Na dobre wieści.:*
Ja jak już wspominałam tysiace wykresów widziałam ze tempka spada, wiec to nie jest wyroocznia -
Viola999 wrote:Kochane nie nadrobię was niestety..
Może mi ktoś skrócić wszystko??? PLis..
Ja dziś do mierzenia szyjki a tam ch.. palca aż nie mogłam włożyć;/ dziwna sprawa.. szyjka wysoko na szczescie...27 lat, pierwsza fasolka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:36
-
nick nieaktualny