Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Martynka ja jestem jak najbardziej ZA
Tylko chyba niewiele pomogę bo ziółek nie piłamkazdy sie do czegos przyda
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Ja tez uważam ze to dobry pomysł, ale chyba nie będę za bardzo pomocna, bo nie bardzo sie orientuje, ale z własnego doświadczenia wiem, ze takie informacje były by potrzebne. Podstawowe badania przy staraniach, badańia dla męża.
jakie i w jakich dniach cyklu
No wlasnie taka pierwsza strona bylaby dla ciebie np, bys sie duzo nowego dowiedziala)
Bluebell dopiero doczytalam o tym spadku. Nie znam sie zabardzo na tych temperaturach, ale juz nie takie wykresy ciaza sie konczyly. Oczywiscie nie chce cie nakrecac, niestety trzeba czekacale glowa do gory kochana :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 08:21
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:O wlasnie, jeszcze badania
jakie i w jakich dniach cyklu
No wlasnie taka pierwsza strona bylaby dla ciebie np, bys sie duzo nowego dowiedziala)
Bluebell dopiero doczytalam o tym spadku. Nie znam sie zabardzo na tych temperaturach, ale juz nie takie wykresy ciaza sie konczyly. Oczywiscie nie chce cie nakrecac, niestety trzeba czekacale glowa do gory kochana :-*
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Super pomysł z tą pierwszą stroną! Na pewno wszystkim starającym bardzo się przyda. Pamiętam jak planowałam zacząć starania i pytałam się koleżanek jakie badania trzeba zrobić przed, to wszystkie mówiły, że "przed się nie robi, robi się dopiero wtedy jak coś jest nie tak", co uważam za totalną bzdurę, bo wcześniejsze badania mogły by wiele stresów zaoszczędzić pozniej. No, ale ktoś, kto nie starał sie tyle co my niestety tego nie zrozumie.
Martynka, Nana - może... ale wolę się nie nastawiać, bo ciężko to przeżywamwiadomo, tez nie wywalalabym iles stów napoczatku, skoro moze sie okazać, ze nie zdarzymy odebrac wynikow a tu ciaze
ale kiedys widzialam gdzies fajnezestawienie, w ktorym cyklu pary statystycznie zachodza w ciaze, w 1 bylo tak zalozmy 25% w drugim np 45 w trzecim np 15 a potem procenty drastycznie spadaly wiec uznalam, ze jak po trzecim sie nie uda to robie badania i zrobilam
ale rok to zdecydowanie za dlugo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 08:59
-
Ja czytalam o tej flegaminie dla facetow. Mucosolvan wyczytalam, ze jakas gin polecila 3 dni w okolicy owu. Wyprobowalam w zeszlym cyklu, ale nie widzialam poprawy. Za to siemie lniane chyba zaczyna na mnie dzialac
Bluebell. My wczoraj mielismy pozycje z boku, od tylu i prawie nic nie wylecialo az do terazZauwazylam, ze ta pozycja lepsza, bo klasycznie to zawsze od razu wylatywalo.
Nie wiem czy nalezy sie tym az tak przejmowac. Znalazlam opinie ginekologa w sieci, ze te trzymanie nog w gore to mit. Mnostwo dziewczyn zaszlo od razu po wstaniu, nawet na tym watku sa takie
Ja testuje cos kolo 22 listopada.Bluebell1984, anq05 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwazam, ze ta pierwsza strona to bardzo dobry pomysl. Sama bym sie co nieco dowiedziala. Szczegolnie kiedy jakie badania robic. Za miesiac mam wizyte u lekarza i za bardzo nie wiem o co prosic, chociaz pewnie i tak da to co bedzie uwazal.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔