Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:36
-
olciaa wrote:Jak nie zapomnę to tablet do pracy zabieram, by czekać Kuchcinka na Twój wynik bety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Pamiętaj musisz myśleć pozytywnie. Łatwo się mówi wiem,bo mi też to każdy mówił ale ilekroć miała nadejść @ myślałam dokładnie tak samo - że się na pewno znów nie udało. Ale pamiętaj w końcu się uda i jeśli nie jutro czy w czwartek to na pewno w najmniej oczekiwanym momencie. Z czego Ci życzę z całego serca bo na to zasługujesz:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja znow spac nie moge
Kuchcinka jesli chcesz to idz na bete w czwartek, ja tez nie testowalam za szybko bo ja z tych osob, co wola zobaczyc okrescalkowicie rozumiem Twoje obawy, bo ja w szczesliwym cyklu mowilam sobie, ze jak nie teraz tp juz nie wiem kiedy i bardzo sie balam tego testu robic. Takze zgadzam sie z Inblue co do czwartku.
Choc z drugiej strony napewno cie to kochana meczy, i juz jutro poznalabys wynik, a to tez jakis plus. Ale decyzja nalezy tylko do Viebie, trzymam kciuki :-*InBlue, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Zrobiłam test rano, blada kreska, ledwo widoczna pod światło. Beta 13, jestem 4 dni przed @Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Martynka przed tobą ciezki dzien , 3 maj sie kochana. A ja juz pomykam do pracy, oh mdlilo mnie lekko zwymiotowalam ale wypilam ciepla herbatkę
Nana a jak twój brzusio rośnie???Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
olciaa wrote:Jak nie zapomnę to tablet do pracy zabieram, by czekać Kuchcinka na Twój wynik bety
Olciaa a ty nie miałaś wczoraj wizyty , czy dopiero w środę? A jak te twoje plemienia?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny