Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Zuza to się nazywa streszczenie kilku stron ha ha. Tusia będzie miała streszczenie w pigułce
No dokładnie jak przeczytałam post Zuzy to aż oplulam telefon nasionkami lnu haha.
Właśnie nadrabiam Was bo dzis 10h w pracyInBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:40
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
B.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:40
Ink@, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Dziewczynki a mam pytanie... takie trochę nietypowe, ale nurtuje mnie to trochę
Czy macie tak, że po przytulankach, nawet jak leżycie z nogami do góry po, to czy jak wstajecie później, to wylewa się z Was? Może to i głupie, ale zauważyłam u siebie, że ile bym nie leżała, to i tak pozniej wszystko ze mnie wylatuje... Wiem że plemniki są mikroskopijnej wielkości i może część z nich dostaje się dalej... Jak jest u Was z tym?
Tak na codzień to z regoly większość wylatuje ale jak kończymy od tyłu to pupę mam 5 minut wypieta później na 10 minut nogi pod sciane i później powoli kładę się na boczku i wstaje rano sucha i dopiero rano jak wstanę z łóżka to wszystko ze mnie wylatuje -
Bianka87 wrote:Dzięki dziewczyny! Oby ta beta juz tylko rosła!
-
olciaa wrote:Dziś dostałam radę żeby maz pił flregamine w czasie mojej owulacji. Bo to niby rozrzedza i przyspiesza plemniki.slyszalam o flegaminie, ale u kobiet.
Ale dla faceta nigdy.
Macie jakaś wiedzę na ten temat?
Tak ale w tabletkach
Słyszałam o tym ze stosują to pary zarówno u kobiet jak i mezczyzn -
nick nieaktualny