Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:Ooo my niee dobre
:-*
to ma tyle odcinków, co "Moda na sukces". Nie ma takiej nadziei żeby temu sprostać.Jesteście powoli jak moje ciąże - nie do ogarnięcia...Ink@, Tusia_87 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tusia_87 wrote:Tasza Kochaniutka tak mi przykro :-* tule Ciebie mocno musi być dobrze wiara czyni cuda. Bądź silna ja w Ciebie wierzę jak w każdą z dziewczyn tutaj ze każdej z nas się uda
Mnie napierdziela jajnik nie wyrabiam z bólu! Nie wiem co się dzieje
Maz mi mówi ze to moze jakąś torbiel czy co no bo przecież co owulacja tak mocno?
Wzięłam dwie nospy i ruszyć się nie mogę ból straszny odrazu przypomniała mi się ciąża pozamaciczna z zeszłego roku ;-(
Zajrzyjcie na pierwszą stronę i dajcie znać co jeszcze poprawić
zajrzałam - jest nad wyraz dobrzewitaminy dodajemy? te ważniejsze - d3,k2, mg, potas, wit.e, wit.z grupy "b" (brak b12 np.prowadzi do tego, że homocysteina rośnie a to utrudnia zajście/donoszenie - i tak zaliczyłam kilka domięśniowych, bo okazało się po badaniu, że miałam niedobór)...? Lekarka kazała wziąć dodatkowo poza pregną plus.
według OM
Tusia_87 wrote:Tasza Kochaniutka tak mi przykro :-* tule Ciebie mocno musi być dobrze wiara czyni cuda. Bądź silna ja w Ciebie wierzę jak w każdą z dziewczyn tutaj ze każdej z nas się uda
Maz mi mówi ze to moze jakąś torbiel czy co no bo przecież co owulacja tak mocno?
Wzięłam dwie nospy i ruszyć się nie mogę ból straszny odrazu przypomniała mi się ciąża pozamaciczna z zeszłego roku ;-(
Zajrzyjcie na pierwszą stronę i dajcie znać co jeszcze poprawić
Tusia - może przedzwoń i dobij się na usg do gin? Lepiej dmuchać na zimne.według OM
nick nieaktualny
-
Nigdy tak nie miałam jeżeli do jutra nie minie to rano jadę na SOR ale liczę ze to jakiś zbieg okoliczności bo drugi dzień biorę ta MACA z mężem chciałam zobaczyć jak to działa i czytałam ze jakas dziewczyna tez tak miała.
Nospe dopiero wzięłam mam nadzieje ze zaraz minie i tylko wspomnienie mi pozostanie po tym bólu.
Dodałam witaminki
-
nick nieaktualny
-
Zajrzyjcie na pierwszą stronę i dajcie znać co jeszcze poprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:35
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:35
-
nick nieaktualny
-
.
-
Kuchcinka wrote:Kochana nie bagatelizuj tego, ale na pocieszenie Ci powiem ze ja tak przecież miałam w poprzednim cyklu. W okolicach owu tak zaczął mnie napierdalac lewy jajnik , ból promieniował aż do pleców ze momentami nie wiedziałam czy to jajnik boli czy nerka, na uczelni chcieli do mnie karetkę wzywać, zrobiło mi sie aż czarno przed uszami z bólu. Mąż mnie odebrał z uczelni zabrał do domu , uparłam sie żeby nie jechać do szpitala bo nast dnia miałam i tak wizytę w klinice. Bolało cały dzien, ale juz następnego dnia było lepiej. Lekki ból utrzymywał sie aż do @ ale ginekolog mówił ze wszystko jest ok ze nic nie widzi i zeby to przeczekać i faktycznie przeszło samo. Do dnia dzisiejszego nie wiem skąd był ten potworny ból
Pocieszyłas mnie
Narazie mi przeszło i pojawil się śluz rozciagliwy wiec chyba owulacja blisko bo szyjka wysoko miękka i średnio otwarta wiec może będzie nieco wcześniej czego w sumie się nie spodziewałam żeby aż tak wcześnie hehe. Bo zobaczymy co tam powie temperatura za kilka dni.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Dziewczyny pytanie do tych co brały Duphaston - ja wyglądała u Was sprawa miesiączki po dupku? Cały dzien plamię, ale @ nadal nie ma, nawet wkładki nie musiałam założyć
boli mnie krzyż jak na @, cały dzien rycze co mi sie nigdy nie zdarza nawet jak mam bardzo zły dzien. Przed chwila zadzwonił do mnie mąż, wkurzył mnie troche a ja sie wydarłam na niego i poryczalam co rownież mi sie nie zdarza
cos mi sie wydaje ze jednak dupek doprowadził u mnie do PMSu którego nigdy nie miałam i nie rozumiem czy jeszcze @ sie nie rozkręciła.
Tez tak miałam zmienność nastrojów i plamieniem się zaczynała @Wojcinka lubi tę wiadomość
-
anq05 wrote:W jego przypadku lekkie nic nie daje :p muszę mu tak pieprznąć zeby sie przebudził i dopiero odwrócił...
wlasnie to zrobił wiec spokojnie moge isc spać
dobranoc
Gwizdanie podobno pomaga
Mój chrapie jak piwa się napije więcej na szczęście nie pije zbyt często -
.