Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Nie wiem co pisze bo nawet nie sprawdzałam, nam androlog powiedział 1x1 a ja potem kazałam mężowi brać 2x1 . W poniedziałek kolejne badania i dam znać jak bardzo znowu sie poprawiło nasienie.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyNatka, mowilam lekarzowi, mowil ze jak to jest 5 razy na dobe to nie ma sie czym martwic, tylko ze dzis to juz chyba z 30 a nie 5. Wizyte mam za 3 tygodnie. No zobaczymy jak bedzie jutro.
Czy trwaaj dlugo - no troche trwaja, zanim brzuch mi odtwardnieje, nie jest to napewno chwilka.
No nic, musze chyba sama sie obserwowac, w koncu tu tylko lekarz pomoze. Tylko sie zastanawiam , czy po prostu moze niepotrzebnie panikujemyslalam, ze mi tu wszystkie napiszecie, ze panikara ma isc spac haha
-
Zdecydowanie przez internet, w aptece chcieli 240 zł za 120 tabl Haha chorzy są
-
InBlue wrote:Hej Tusia u mnie dzisiaj też pozytywny. Także tego.. ty działaj z mężem.. a ja z wibratorem ha ha
Haha
InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że jeśli parametry nasienia tak szybko mogą sie tak pięknie poprawić to nie ma co się martwić. Kurde trza jednego plemnika super hero nie milionów
brać ten eliksir Kuchcinki i działać a nie głupoty gadać, że sie pogodziłam, że nie będę mieć dzieci o lol
nie odrazu Kraków zbudowano !
Wojcinka, Ink@, olciaa, Martka10 lubią tę wiadomość
-
https://www.przedciaza.pl/witaminy-dla-mezczyzn/131-fertilman-plus.html
Ja zamiawialam stad -
Martynka1234 wrote:Natka, mowilam lekarzowi, mowil ze jak to jest 5 razy na dobe to nie ma sie czym martwic, tylko ze dzis to juz chyba z 30 a nie 5. Wizyte mam za 3 tygodnie. No zobaczymy jak bedzie jutro.
Czy trwaaj dlugo - no troche trwaja, zanim brzuch mi odtwardnieje, nie jest to napewno chwilka.
No nic, musze chyba sama sie obserwowac, w koncu tu tylko lekarz pomoze. Tylko sie zastanawiam , czy po prostu moze niepotrzebnie panikujemyslalam, ze mi tu wszystkie napiszecie, ze panikara ma isc spac haha
II trymestr ciąży to high level nie znamy sie jeszcze na tym;P
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:22
Effy, Natka2, 19ina90, Ink@, InBlue, Martka10, Annie1981, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Hahahahaha o masakra!
No ja syna pod koniec 4 misiaca 1 raz poczulam tak delikatnienie wiem kochana powiedz o tym na wizycie, spytaj czy juz tak szybko to norma.
Wojcinka, Natka2, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Większość z nas jest ekspertkami na poziomie zapłodnienia:)
II trymestr ciąży to high level nie znamy sie jeszcze na tym;Pa ciaza II trymestr to tez dlka mnie troche high level, a co dopiero porod i macierzynstwo
Wojcinka, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:ta maca to sto rodzai w różnych kolorach opakowań
-
Ja tam jestem mega ciekawa wyników kolejnych badań mojego, jeżeli nadal nie bedzie ruchu szybkiego a bedą dalej rosły inne parametry to znowu go wyślę do androloga bo musi byc jakaś przyczyna ze plemniki są tylko ze są wolne
-
Dziewczyny pochwale sie ze ja wreszcie otworzyłam butelkę swojego ulubionego wina, mąż w pracy wiec wszystko dla mnie
Ink@ lubi tę wiadomość