Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:DZIEWCZYNY TO JA MUSZĘ KOPNĄĆ W TYŁEK AŻ 3 OSOBY!!!
PO PIERWSZE!!!!!INA!
raz dwa wdrażaj w życie przepisy Kuchcinki i ładnie pociesz dziś mężusia w łózku
a drugi KOP I TRZECI JEST DLA NATKI I MARTYNKI!
Co to za pomysły z ograniczaniem udzielania się i strachem przed pisaniem co się myśli???hmm...!!!????
jesteście nam tu bardzo potrzebne! dzięki Wam wierzymy, że nam też się uda! chować swoje hormony ciążowe do kieszeni i motywować nas do walki! raz dwa!!!stella_88 lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:to ja chce tego trzeciego kopniaka bo bedzie slabszy !
-
Ja tez winko pijeale powiem Wam ze juz brak mi siłby wierzyć ze się uda. Pewnie stara się będę i chodzić do lekarza ale jednak nie wszystko gra i pewnie bardzo długa droga przede mną i nigdy nic nie wiadomo.....
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
I ja też ja też...
Wypiłam już prawie całe różowiutkie, pyszne winko
A jutro jadę do hotelu Ognisty Ptak w Ogonkach na Mazurskie Święto Piwa jak co roku. Atmosfera i ludzie świetni. Poczytajcie u nich na stronie. Na drugi rok idziemy tam wszystkie razem ( do dzieci niania będzie)
Po porodzie będzie nam się należałoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 20:40
stella_88, Ink@, olciaa, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:22
stella_88, Zuza33, Agnieszka93, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
.
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ewelinka, widze ze wszystkie mamy ostatnio gorszy okres i uważam ze nie ma w tym nic dziwnego, zjawia sie @ i człowiek sie dołuje. każdy cykl jest inny do każdego podchodzi sie z innym nastawieniem.
Ja np z pierwsza IUI wiązałam ogromne nadzieje i byłam mega nakręcona, teraz jak sie nie udało znowu brak mi energii i chęci do działania. Oczywiście i wiadome jest to ze sie nie poddam w staraniach bo poddanie sie dziecka mi nie da, ale smutek i tak na razie jest. Od wczoraj pojawiają sie myśli ze najłatwiej byłoby iść prosto na in vitro i mieć to za sobą, ale wiadomo ze tego nie zrobię. Za wcześnie. Nie wiem jak długo będę miała jeszcze sił próbować i dalej sie starac zachowywać przy tym pozytywne nastawienie, to nie jest proste.
Nie ukrywam ze troche mnie zdenerwowało to co napisała Natka i Martynka, kocham Was dziewczyny ale niefajne jest to ze my mamy gorszy okres a wy sie bulwersuejcie ze nastrój tutaj opadł, ze skoro nie mamy tak cieżko jak Tasza to mamy sie ogarnąć itd
Z całym szacunkiem, ale każda z nas ma prawo nie byc ciagle na super wysokich obrotach i od tego jest to forum zeby wylać tu czasem swoje żale. Jasne można robić dobra minę do złej gry, ale chyba nie o to chodzi. Wiem ze staracie sie pomoc i podnieść nas na duchu i dziękuje Wam za to, ale nie oburzajcie sie jak po kilku słowach Waszego wsparcia od razu nie skaczemy pod sufit. Wsparcie jest ważne, ale każda z nas musi sama odreagować i wrócić na dobry tor.
W ciagu ostatnich 3 dni spłynęło na nas kilka negatywnych testów wiec nic dziwnego ze reakcje nie sa takie same jak wtedy kiedy wpadło 5 czy 6 pozytywow pod rząd.
Ja wiem ze 100% pewnością ze kiedyś będę w ciazy i będę miała swoją córeczkę, ale teraz chce mi sie po prostu płakać , mam okres , wszystko mnie boli, pierwsza IUI sie nie udała i troche czasu minie zanim znowu cos mnie zmotywuje do wiary ze sie teraz zaraz uda.
Mam nadzieje że nie odbierzecie tego na opak i nie powiecie czegoś w stylu "to ja przestaje sie odzywać" bo nie o to chodzi, proszę Was tylko o troche wiecej wyrozumiałości dla naszego smutku i gorszego nastroju.
Kuchcinka dobrze to powiedzialas ten gorszy okres nam minie zobaczysz ale jednak trochę czasu musi być. Jednak trochę czasu już się staramy, człowiek staje na głowie żeby z każdym miesiącem było to a jednak nadchodzi @ już nie wiadomo co robić. Ja wiem ze dziewczyny chcą nas pocieszyć i bardzo jestem im wdzięczna tylko u mnie przyszła teraz taka chwila załamania pewnie za jakiś czas przejdzie.Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:Dziewczynki.. zastanawiam się nad tą macą.. ale czy można brać to np z Femibionem?? ja łykam Femibion i on ma już tam jakieś witaminki i czy to kurcze tak można łączyć? wiem, że maca jest naturalna..
Ink@ ja biorę już ku**a wszystko. Mieszam wszystko z Macą i nawet wino w tym nie przeszkodziło. Mieszaj Kochana
Kuchcinka lepiej bym tego nie ujęła
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:23
stella_88, Martka10, Natka2 lubią tę wiadomość