Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Mój kochany mąż ma największego z moich wszystkich dla tego jest moim mężem...
przyznam się ze jednemu z łóżka upiekłam jak zobaczyłam tego patyka
a tak na serio pewnie chodziliby dumni jak paw,że macie takie zdanie o ich przyordzeniu
:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 21:33
Effy, Ink@, Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:23
-
stella_88 wrote:sorki Viola ale jak dla mnie to musisz dać więcej szczegółów tej sytuacji
bo juz oczami wyobraźni widze jak naciągasz stringi na tyłek i mówisz: "kochany z taką armatką to idz w pająki strzelaj" i uciekasz w pośpiechu
myszeczka89, stella_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:sorki Viola ale jak dla mnie to musisz dać więcej szczegółów tej sytuacji
bo juz oczami wyobraźni widze jak naciągasz stringi na tyłek i mówisz: "kochany z taką armatką to idz w pająki strzelaj" i uciekasz w pośpiechu
hahaha Dziewczynyyy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/
Ink@, stella_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Nie no nie wierze ze tamat sie przyjął hahah
ale spoko ja sie nie przyznam ilu miałam partnerów przed mężem ale sporo ich było i sie tego nie wstydzę bo było fajnie
ale pamietam jak z jednym chłopakiem sie spotykałam na 1 roku studiów i mieliśmy sie pierwszy raz bzykać a on mówi ze musi iść gumki kupić ALE bedzie problem ze znalezieniem bo on potrzebuje xxs i powiedział to z totalnym luzem ze odebrałam to jako żart i pomyslałam ze pewnie sie zgrywa i informuje mnie w ten sposób ze ma dużego
porem jednak okazało sie ze nie żartował i ja weterynaria nie poczułam jak we mnie wchodzi Hahaha no serio koleś miał penisa w zwodzie wielkości kciuka
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Ink@, stella_88, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Nie no nie wierze ze tamat sie przyjął hahah
ale spoko ja sie nie przyznam ilu miałam partnerów przed mężem ale sporo ich było i sie tego nie wstydzę bo było fajnie
ale pamietam jak z jednym chłopakiem sie spotykałam na 1 roku studiów i mieliśmy sie pierwszy raz bzykać a on mówi ze musi iść gumki kupić ALE bedzie problem ze znalezieniem bo on potrzebuje xxs i powiedział to z totalnym luzem ze odebrałam to jako żart i pomyslałam ze pewnie sie zgrywa i informuje mnie w ten sposób ze ma dużego
porem jednak okazało sie ze nie żartował i ja weterynaria nie poczułam jak we mnie wchodzi Hahaha no serio koleś miał penisa w zwodzie wielkości kciuka
:D
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:A co do mojego męża to powiem tak - mój mąż ma 197 cm wzrostu, rozmiar buta 48 i cała resztę BARDZO proporcjonalna
Haha pierwszych kilka razy to myślałam ze mnie facet rozerwie , a juz sądziłam ze wszystko widziałam
nie ukrywam ze był to na początku problem i nadal po kilkudniowej przerwie najpierw musi zaczynać powoli żebym na nowo sie przyzwyczaiła
w takich chwilach tęsknie za tym xxs Haha
Ink@ lubi tę wiadomość
-
To ja Wam też coś opowiem. Mój poprzedni chłop jak mu ręką no ten teges wiecie, to na końcu go zapytałam, gdzie jest sperma i czemu się nie spuścił, a ten mi próbował wmówić, ze to przezroczyste co się wydziela z podniecenia (taka wydzielina) to sperma
:D
Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:24