Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuzwa Mac co tu się do cholewki dzieje.M normalnie kilka godz mnie nie na axwy tu takie jajka odwalacie.M.
Humor czasem jest jakby trumnę otwierały ale za dwie strony już jest zbiera z czego
Laski nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... moja choroba psychiczna mi nie pozwala długi się obrażać.mm.
Dipy w górę uszy wyczyścić i ogłaszam wszem k wobec Bez nerwów mnie tu .. musi być dobrzeWojcinka, stella_88, Zuza33, Ink@, InBlue, Tasza lubią tę wiadomość
-
InBlue wrote:Hej Tusia u mnie dzisiaj też pozytywny. Także tego.. ty działaj z mężem.. a ja z wibratorem ha ha
Hihiji a nie mówiłam żeby te nasionka zamrozić?
Ja to męża mecze nieustannie o seksy dziś syn poszedł do kolegi i go zbalamucilamInBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Słuchajcie tego - przeczytałam jeszcze raz to co napisałam i czytam ze napisałam "Ja wiem ze 100% pewnością ze kiedyś będę w ciazy i będę miała swoją córeczkę" a miałam na myśli swoje dziecko Hahahaha no hit po prostu nie da sie ukrywać ze chce mieć dziewczynkę
Będziesz miała i to nie jedna córeczkępo drodze może jakiś synek
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:Słuchajcie tego - przeczytałam jeszcze raz to co napisałam i czytam ze napisałam "Ja wiem ze 100% pewnością ze kiedyś będę w ciazy i będę miała swoją córeczkę" a miałam na myśli swoje dziecko Hahahaha no hit po prostu nie da sie ukrywać ze chce mieć dziewczynkę
Zdrowie Naszych córekWojcinka lubi tę wiadomość
-
Co do penisów to ja kiedys myślałam, że wszystkie penisy są takie same, dlatego, że miałam wszystkich partnerów seksualnych czyli trzech z takimi samymi penisami. I słuchajcie jak sie pokłóciłam ze swoim niemężem i sie rozstaliśmy to miałam taki romans z jednym chłopakiem, ale jak przyszło co do czego i zobaczyłam tego fiutka to się załamałam i nawet nic nie było:D! I dzięki też temu się zeszliśmy z moim jeszcze niemężem i jesteśmy teraz wspaniałą niedługo trzyosobową rodziną
stella_88, Zuza33, Wojcinka, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:23
-
Effy wrote:Co do penisów to ja kiedys myślałam, że wszystkie penisy są takie same, dlatego, że miałam wszystkich partnerów seksualnych czyli trzech z takimi samymi penisami. I słuchajcie jak sie pokłóciłam ze swoim niemężem i sie rozstaliśmy to miałam taki romans z jednym chłopakiem, ale jak przyszło co do czego i zobaczyłam tego fiutka to się załamałam i nawet nic nie było:D! I dzięki też temu się zeszliśmy z moim jeszcze niemężem i jesteśmy teraz wspaniałą niedługo trzyosobową rodziną
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny