Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krwawienie w ciąży zamiast miesiączki
Do pierwszych krwawień w ciąży często dochodzi wtedy, gdy kobieta jeszcze nie wie, że spodziewa się dziecka. Zazwyczaj zdarzają się one w dniach, kiedy oczekuje na menstruację lub kilka dni później. Jeśli miewasz skąpe miesiączki, nietrudno je z nimi pomylić, stąd czasem kłopoty z określeniem daty porodu. U niektórych kobiet takie drobne plamienia w terminie kolejnej przypadającej miesiączki mogą powtarzać się nawet trzy- czy czterokrotnie. Najczęściej nie są groźne i nie wymagają leczenia. Aby minęły, zwykle wystarczy odpoczynek i relaks.....
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/krwawienie-w-ciazy-przyczyny-krwawien-w-pierwszej-polowie-ciazy_35194.html
Wszystko zależy czy to jest plamienie czy krwawienie? Beta jak najbardziej wskazanaTusia_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nana trzymam kciuki! Odpoczywaj póki maź nie przyjedzie i daj znac co powiedzieli, mysl pozytywnie!
Martyna mysle ze wszystkie wiemy to co ty i zdajemy sobie z tego sprawę, ale trzeba tez wziąć pod uwagę jaka sile ma nasza podświadomość mysle ze dużo lepiej jest myślec pozytywnie niż nastawiać sie na najgorsze. Wiadomo ze trzeba zachować zdrowy rozsądek ale ja wierze tez ze pozytywne nastawienie moze bardzo pomocAniołek 29.12.16
-
Martynka1234 wrote:Wiem, przez te nerwy szkodze sobie i dziecku, a teraz jeszcze sie troche zaniepokoilam o Nane, ze az mnie brzuch zaczal pobolewac ja juz taka jestem, stresuje sie, czytam rozne rzeczy o martwych porodach a potem spac nie moge
Wpadasz w jakąś schize!!!
Wyluzuj dziewczyno...Jedną z rzeczy jaką nauczyły mnie studia i towarzystwo odpowiednich ludzi to to by nie przejmować się niczym na zapas. Kiedyś też tak panikowałam...ale panika niczego dobrego nam nie przynosi tylko niepotrzebny stres i bóle brzucha.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny