Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , nana u mnie byla przed okresem kreska i sie okazalo ze ciaza tylko ze mam powazne zmartwienie.
Bylam wczoraj u lekarza u takiego co ma suowr wyrazne usg, widzial malusienki pecherzyk powiedział ze wyglada to jak wczesna ciaza tylko poten tak mowi ciaza nie ciaza bo jak na 5tydzień jest zbyt maly i kazal za dea tygodnie przyjsc luteine dostalam i zwolnienie z prwacy na dwa tygodnie mam bardzo uwazac na siebie nie dzwigac nie wspolzyc i czekac co dalej.
Wyszlam zadowolona ale vardzo zmartwiona tak bardzo chcialabym zeby bylo dobrze -
Tusia! Ale mi podsunęłaś pomysł zrobię dzisiaj swojemu gamoniowi na obiad strofonof z kluskami kładzionymi
-
Monia1028 wrote:Hej dziewczyny , nana u mnie byla przed okresem kreska i sie okazalo ze ciaza tylko ze mam powazne zmartwienie.
Bylam wczoraj u lekarza u takiego co ma suowr wyrazne usg, widzial malusienki pecherzyk powiedział ze wyglada to jak wczesna ciaza tylko poten tak mowi ciaza nie ciaza bo jak na 5tydzień jest zbyt maly i kazal za dea tygodnie przyjsc luteine dostalam i zwolnienie z prwacy na dwa tygodnie mam bardzo uwazac na siebie nie dzwigac nie wspolzyc i czekac co dalej.
Wyszlam zadowolona ale vardzo zmartwiona tak bardzo chcialabym zeby bylo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 15:53
-
Nana kobitko bardzo dobrze ze pojechałas do lekarza po to sie placi składki ze jak jest potrzeba to muszą pomóc a Ty masz obawy więc muszą Cię zbadać i odpowiednio zareagować po to są lekarze więc lez sobie spokojnie niech Cię badają pisz nam co tam u Ciebie
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Jejku ile tu się stało przez cały dzień ! Nana mam nadzieje ze to nie okres i ze wszystko jest ok Napiszę koniecznie jak wyniki!
Monia nie martw się na razie! Jak pojdziesz do gina wszystko się okaże :*
Natka szkoda ze @ przyszło
Dziewczyny 3 mam za Was kciuki :*
U mnie niedługo maz przychodzi i dzialamy -
nick nieaktualny
-
Martynka patrzę na Twój suwaczek I nie wierzę jak szybko zlecialo Ty już 9 tym tygodniu jej pamiętam jak niedawno napisałaś ze masz II kreseczki. Jej jak czas szybko zleci zdrówka dla Was i nie czytaj dziwnych rzeczy tylko te same przyjemne
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny