Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie za bardzo rozumiem czemu to jest taki temat tabu. Ja na pewno bede ze swoimi dziećmi otwarcie rozmawiać na wszystkie te tematy
u mnie wyobraźcie sobie ze tacie przypadł zaszczyt pogadanki o seksie ze mną :p jechałam pierwszy raz na wakacje z chłopakiem, mama była w sanatorium wiec tato sie poczuł w obowiązku hehe. Biedny był chyba nawet bardziej zawstydzony niż ja.
Dziewczyny cycki zaczynaja bolec, a tu jeszcze tydzień do terminu @. Trzymajcie kciukiNatka2, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Ku**wa wchodzę do poradni gdzie zapisany był syn od dwóch tygodni a ta mi gada że na.liscie mnie nie ma. Dobrze, że wyjątkowo miły personel, wystarczy że zobaczyła odległość którą do nich pokonaliśmy i przyjęła
Viola pij ja też już dwie lampeczki zdelektowałam
Ja pierwszą dostałam w wieku 15lat a we wieku 17 zaszłam w ciążę
Moja mama strasznie płakała i przeżywała a tato tylko stwierdził że matka tak ryczy bo zazdrosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 21:54
Mila123, Wojcinka, olciaa, Natka2, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:10
-
.
-
Zuza33 wrote:Ku**wa wchodzę do poradni gdzie zapisany był syn od dwóch tygodni a ta mi gada że na.liscie mnie nie ma. Dobrze, że wyjątkowo miły personel, wystarczy że zobaczyła odległość którą do nich pokonaliśmy i przyjęła
Viola pij ja też już dwie lampeczki zdelektowałam
Ja pierwszą dostałam w wieku 15lat a we wieku 17 zaszłam w ciążę
Moja mama strasznie płakała i przeżywała a tato tylko stwierdził że matka tak ryczy bo zazdrosna
ojciec nieprzeciętny...według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ja dostałam w moim mniemaniu późno. W wieku 13 lat. Data zapisana z dokładnym dniem, miesiącem, rokiem (dobrze, że nie godzina choć nie dam ręki uciąć) przez mamę. Do @ przygotowywana byłam, teoria wyłożona jak się patrzy od cyklu po poród. Rodzice z tych, co nie zostawiali niczego rówieśnikom. Miałam to wynieść z domu i tak też stało się. I dobrze.
Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
olciaa wrote:Wiecie ja mam taka teorie
w tym roku była jakaś mega promocja na podpaski w rossmannie kupiłam chyba z 3 opakowania...pózniej mowię mojemu mężowi by powiedział swojej siostrze o tej promocji bo naprawdę sie opłaca, a ten tak mnie słuchał ze polazł do rossmanna i kupił mi chyba z 5 opakowań takich po 20 szt. Pózniej było lato, a ja latem tylko tampony wiec mi jeszcze z 2 opakowania tych zapasów zostały... Ja mysle ze zajdę w ciazy jak tych podpasek wreszcie sie pozbędę
Normalniedo połogu Olcia. A przynajmniej jego końcówki. Wtedy tamponu raczej nie zapodasz sobie - to nie okres.
Viola999 lubi tę wiadomość
według OM
olciaa wrote:Wiecie ja mam taka teorie
w tym roku była jakaś mega promocja na podpaski w rossmannie kupiłam chyba z 3 opakowania...pózniej mowię mojemu mężowi by powiedział swojej siostrze o tej promocji bo naprawdę sie opłaca, a ten tak mnie słuchał ze polazł do rossmanna i kupił mi chyba z 5 opakowań takich po 20 szt. Pózniej było lato, a ja latem tylko tampony wiec mi jeszcze z 2 opakowania tych zapasów zostały... Ja mysle ze zajdę w ciaze jak tych podpasek wreszcie sie pozbędę
i
Olcia podpaski przydadzą się na czas połogu. Tampony nie polecane a wkładki nie wystarcza choć ja osobiście i jeden i drugi polog miałam pierwsze trzy dni większy a pozniej w miarę nie za dużo wiec dawałam rade z cienkimi podpaskami.
Sam w sobie polog tzn te krwawienia może trwały u mnie ok 16 dni a miesiączkę dostałam dopiero po pół roku
Tasza super rodzice tylko naśladować
Nasze dzieci na 100% wyniosą to z domu Robert juz conieco wie ale nie mówimy jeszcze o seksie bardziej strona techniczna narazie jak to wszystko się tworzyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 22:34
-
.