Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Hej moje kochane kobietki.
Ja już nie wiem co się dzieje ze mną.
Może wy coś poradzicie.
Dziś 15dpo. Faza lutealna u mnie to 12 dni (zawsze bez wyjątku). Czyli okres spóźniony 3 dni.
Temp już prawie na lini podstawowej. Wczoraj test 25 mlu negatywny.
Dużo śluzu. Co chwile sprawdzam czy aby nie miesiączka, bo cały czas wilgotno.
Zero oznak nadchodzącej miesiączki oprócz temp oczywiście.
Nie zdarzyło się nic co mogłoby wpłynąć na opóźnienie miesiączki. Zero leków, stresu, wyjazdów, infekcji itp.
Szyjka wysoko, twarda.
Ginekolog, test jutro czy czekanie na @?
Logika poszła gdzieś w pizdu i zaczynam wariować.
Naczytałam się, że dziewczyny miewały tak niskie temp w ciąży (czyli lekko nad lub lekko pod linią podstawową) co wyklucza moją zasraną logikę.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
MyE wrote:Hej moje kochane kobietki.
Ja już nie wiem co się dzieje ze mną.
Może wy coś poradzicie.
Dziś 15dpo. Faza lutealna u mnie to 12 dni (zawsze bez wyjątku). Czyli okres spóźniony 3 dni.
Temp już prawie na lini podstawowej. Wczoraj test 25 mlu negatywny.
Dużo śluzu. Co chwile sprawdzam czy aby nie miesiączka, bo cały czas wilgotno.
Zero oznak nadchodzącej miesiączki oprócz temp oczywiście.
Nie zdarzyło się nic co mogłoby wpłynąć na opóźnienie miesiączki. Zero leków, stresu, wyjazdów, infekcji itp.
Szyjka wysoko, twarda.
Ginekolog, test jutro czy czekanie na @?
Logika poszła gdzieś w pizdu i zaczynam wariować.
Naczytałam się, że dziewczyny miewały tak niskie temp w ciąży (czyli lekko nad lub lekko pod linią podstawową) co wyklucza moją zasraną logikę.
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:U mnie nie ma spóżnia mi sie jeden dzień zaledwie... ale nic cisza totalna
Cycki są obolała, ale nie ma tragedii.. jesli jutro cisza bedzie nadal pojadę na betę.. bo testy mnie nie wyjdą...
MYE masz tak samo jak ja tylko @ spóżnia ci się zdecydowanie dłużej:)
Czyli podobnie do mnie. Ale ja dostanę okres lada moment-dzis,zaraz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 - ja biorę Ovarin i powiem szczerze, że mi pomaga i to bardzo, widzę poprawę
stella_88 - jeju, co to jest ta bostonka?
Forumkowiczka - to tak ja ja myślisz, oj nie mamy wiary w siebie :**
19ina90 - jak to jest z tymi facetami, my się staramy, robimy wszystko, żeby było dobrze, wydajemy ostatnie pieniądze, a mężczyźni co robią? nicehh.. ciakawa jestem, czy mój pamięta o jutrzejszej rocznicy...
-
Martynka1234 wrote:Dziewczyny a ja sie musze pochwalic mezem. Maz jak wiecie rzucil palenie jak sie staralismy o dzidzie i minelo juz 18 tygodni
nie spodziewalam sie ze mu sie uda
a podwojna dume czuje dlatego, ze zrobil to dla mnie i dla dzidziusia w brzuszku
Maż bez fajek - mąż pachnący..
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Tusia dopiero sie zaczela, ja tez nie lubię zimy, nie lubię zimowych kurtek ale za to lubię chodzić w czapce.
Tusia a jak dzieci, uspokoily sie , dogaduja sie miedzy sobą?
Lubie wiosnę i lato jesień wczesna ok ale takie temperatury nie toleruje zimno aż telepie.
Dzieci już lepiej wprowadzilismy małe zmiany i jest ok
Pierwsza nagroda za nimi - kino.
Jutro Roberta urodziny ale ten czas szybko leciMartka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Tusia złóż od nas życzenia Robercikowi:)
OO dzieciaki wkońcu okiełznane.. to extra oby tak dalej..trzymac torchę rygoru a trochę pobłażać...
Dziękujemyprzekażę ale jutro od forumowiczek
Robert wie ze pisze z Wami
Tak jest lepiej chociaż czasem przechodzą samych siebie ale nie odrazu wszystko da sie zmienić małymi krokami jest lepiej.
Robert od wczoraj ma korki z angielskiego bardzo miły chłopak przychodzi na godzinkę będzie dwa razy w tygodniu a Oliwie zapisałam na zajęcia tańca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny