Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola trzymam kciuki, na betę nie musisz być na czczo.
MyE czekam na dobre wieści,
Ona tez trzymam kciuki za pozytywne testowanie.
Marty i kupowalas juz cos dla maluszka?
Ja wczoraj w pepco bylam oglądałam takie male cudeńka ale śliczne te ciuszki narazie sie nie skusilam ale musze kupic cos dla 2 miesięcznego braciszka mojej chrześnicy bo na Mikołaja trzeba się wybrac w odwiedzinyStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Martynka. Gratuluje wytrwalosci mezowi
Ja rzucilam 4 lata temu dla mojego dziecka, ktorego jeszcze nie ma, ale mam nadzieje, ze niedlugo to sie zmieni
Viola. Wiem, ze testy moga nie pokazac, ale jest wieksza szansa, jak juz jest po terminie niz przed
Daj spokoj z tymi snamiOne odzwierciedlaja nasze leki a nie proroctwa
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:A weżcie:)
Ha ha ja czekam aż mnie szef gdzieś na miasto wyśle wtedy skocze w miedzy czasie na bete.. ale narazie się mi tu nie zapowiada:) kurcze jak na złość
NO nic..jak coś jutro po 15 bede wiedziała.. bo już testa nawet nie tknę palcem:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Ja dopiero sie ogarnelam i zjadlam sniadanko
nie chce mi sie tam jechac, bo ponad godzine trwa spotkanie i bedzoe mnie o wszystko wypytywac, o kolczyki i tatuaze itd...
Tusia a Ty kolczyk w pepku robilas po ciazach czy jak? Bo sie zastanawiam kiedy bede musiala wyjac haha
Ja miałam kolczyk dwa rszy zakladany ale to przed ciaza i niestety ale mi migrowal wiec z tym problemu nie mialam ale moje znajome ok 28tc wyjmowaly żeby ta skóra się nie rozciągnela zbytnio.
Wiem na pewno ze idąc na porodówkę paznokcie nie powinny być pomalowane kolorem bo jak paznokcie sine się robią to niedotlenienie dziecka? Kolczyki kazali wyjac wszystkie z języka tez, a o tatuaze nic nie pytali ile mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny