Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
InBlue wrote:Tusia proszę jaka fura
super
Onaa no dziwny ten test ci wyszedł.. musisz powtórzyć żeby mieć 100% pewności i 0% rozczarowania
Pumciaa drugi to CLIO a mąż Laguna śmiga jeden musimy mieć większy na wyjazdy
zresztą mąż i duży to musi mieć auto duże hehe
Ja tak myślę czemu ten test dalej nie poszedł do końca. Za mało siusków jak nic
Ja bym nie wytrzymała do końca i robiła juz zaraz haha. Mi z wrażenia się sikac juz chce
Wojcinka, Ink@, InBlue lubią tę wiadomość
-
19ina90 wrote:zostałam wczoraj przez wszystkie zignorowana
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:11
-
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:Jestem taka wkurwiona ze szok !!!
Pół dnia szukałam androloga dla mojego mężą, setki telefonów i wyczytanych opinii...Aż mi gały wypaliło.
Dzwonię to tego cembała i mu mówię co i jak a on na to : "Może z tym lekarzem się wstrzymamy", ja się pytam "ale jak to wstrzymamy, ile, o co chodzi" a on na to "jak te specyfiki z apteki nie będa działały to wtedy pojadę".
ZAJEBE GO W DOMU!!!
Nie ma co się denerwowaćusisz mu wytlumaczyc ze w ten sposób po prostu przedłuża się wszystko a i tak już długo czekasz i tracisz wiarę ze się uda i poproś fo żeby on pomógł Tobie przez to wszystko szybciej przejść -
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Onaa123 kochana ja leję aż się nie mieści:)
Wal drugi co to jest 5 kropli idz coś wymęcz..;/3 kropi to za malo wiec stad jest taki niedosikany
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
Wreszcie Was nadrobilam no Onaa zaitrygowalas mnie tym testem ja tez bym odrazu zrobila drugi. Po jednym niepewnym nie wytrzymalabym caly dzien i noc na kolejny. Sama robila wieczorem i za pierwszym i za drugim razem. No i kochana Viola nasza... chyba nie doczekam sie jutra. Dziewczyny 3mam mocno kciuki:-)
-
.