Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 - skoro przepisała mi ten lek, i kazała mi brać go od 16dc, to chyba wie co robi?
caroline29 - ja nigdy nie mierzyłam temperatury, więc nie wiem jakie są normy przed i po owu czy @, kazała mi brać dupka od 16dc, więc biorę, jak nie zaciążę w najbliższym czasie, to zacznę się zastanawiać, czy to może przez tego dupka, czy coś innego
I jak tam nana? Zaciążyłaś, czy nie? Nie chciało mi się już czytać, tyle stron zapisałyście hehe Teraz mój K. ma urlop 2 tyg, akurat na te dni, od dzisiaj też nie będę wchodziła w ogóle na forum, żeby nie myśleć za dużo, tylko wyluzować i działać, kiedy będzie na to ochota więc, do zobaczenia za 2 tyg dziewczynki i powodzenia kochane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widze ze super temat sie zaczął dobrze ze świadomość w narodzie rośnie :p zauważam wlasnie ze coraz wiecej osob odchudza sie rozsądnie, czyli wlasnie zamiast diet cud racjonalne i zdrowe żywienie sama niedawno sie przestawiłam i zainteresowałam zdrowa żywnością i szybkie efekty - w dwa miesiące 6 kilo w dół. Ale przede wszystkim wlasnie zero cukru, mysle ze to pomogło najbardziej. Dla tych które nie wyobrażają sobie gorzkiej kawy tak jak ja - polecam ksylitol, wszystko inne moge miec gorzkie, ale do kawy to dla mnie idealne rozwiazanie
Nana czekamy z niecierpliwoscią na wieści od Ciebie, cały czas trzymam kciuki.
Ja powtórzyłam test bo @ dalej nie ma, ale niestety drugi negatywny takze teraz tylko czekać ile spóźniona przyjdzie...Aniołek 29.12.16
-
Kuchcinka waga idealna !!! Ja jestem kierownikiem w cukierni na produkcji wiec ciężko żeby czegos nie złapać osobiście unikam slodyczy w domu i bardzo rzadko kupuje czasem mnie najdzie ochota na chipsy ale zazwyczaj przed @ .
Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Jesteście kochane wszystkie, ale po dwóch negatywach nie nastawiam sie juz na ciąże bo bym zwariowała naprawę wyluzowalam w tym cyklu, plus 3 tyg wakacji dało sporo luzu, takze nie wiem skąd te mdłości teraz i takie słabe samopoczucie. Troche sie obawiam ze jednak po odstawieniu tabletek anty pare miesięcy temu mój organizm wariuje i troche sobie z cyklem nie radzi...
A jesli chodzi o odżywianie sie dzieci to powiem wam ze ja byłam niania przez pare lat i jestem przerażona tym jak sie dzieci odżywia... Osobna szuflada ze słodyczami to standard, dzieci maksymalnie uzależnione od cukru, wpadające w histerie jak nie dostaną setnego z rzędu slodycza i rodzice którzy nie potrafią niczego odmówić, masakra...Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny.. Rozlozylo mnie i ledwo żyje. Nic ciekawego się nie dZieje.
Nana jak wyniki bo bym chciała Ci juz pogratulować
Co do diet i obzarstwa.. W 5 klasie sp zaczęłam chorować chorować płuca. Leki na sterydach spowodowały wage plus 30kg.. teraz mi bliżej do setki niz w drugą stronę ale N odchudzam się bo powiem szczerze nie mam motywacji. Żadnej.. przed ciaza w lutym wazylam 70kg w czerwcu będąc w ciąży już 82.. wiem że mogę schudnąć i wiem jakim kosztem. Dlatego może sobie darowalam bo odkad pamiętam jestem kluska i do do tego przyzwyczaiłem.. Chciało by się ale motywacji brak... -
Po ciazy za sZybko waga mi spadła i efekt jojo.. 4lata po ciazy mam plus 10 lub minus 10.. lubię też zjeść słono czy tlusto ale też lubię warzywa i owoce. Ist i lekarza wyszło ze shudlam 7kg w ok półtora miesiąca a do nie odhudzam jem wszystko i o różnej porze