Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa, staramy sie o dzidziusia juz 10 miesiecy ale od jakichś 3 bardziej intensywnie ale jakoś nic z tego No ale pomimo to nadzieja jakas jest... ostatni @ mialam 29.08. Moze tym razem sie uda
ogólnie jestem wariatka ale nic na to nie poradzę , do bystrych tez nie należę a moja teściowa słusznie mnie nie trawi idę sobie popłakać w wc a co!
Trzymam kciuki za was dziewczynki, POWODZENIA!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:24
nana266 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka93 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa, staramy sie o dzidziusia juz 10 miesiecy ale od jakichś 3 bardziej intensywnie ale jakoś nic z tego No ale pomimo to nadzieja jakas jest... ostatni @ mialam 29.08. Moze tym razem sie uda
Trzymam kciuki za was dziewczynki, POWODZENIA!!
Też jestem nowa i pomimo starań nic.. Jedyne dwie kreski widze no ovu. Ale od tego miesiąca dostałam jakieś specyfiki od lekarza, które mają pomóc.. Nie wiem czy wierzyć i się nakręcać czy też nie wierzyć i się zaskoczyć
Powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nana oby to byly dobre wieści.
Witajcie nowe dziewczyny! Komcia a u ciebie który cykl staran? Ile masz lat?agnieszka10 miesięcy to sporo powinnaś sie dobrze przebadać i mąż tezStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny