Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia bedzie dobrze musi być może faktycznie owulacja się przesunela przecież też tak mogło być. Nie denerwuj sie wszystko będzie dobrze, odpoczywaj i uważaj na siebie. Powtórz badania i będziesz spokojniejsza wierzę ze będzie dobrze trzymam kciuki
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia a bylas u tego lekarza co ci poleciłam? Moja kol jest obecnie w 12 tyg i jest wszystko ok ale jak @ jej się spiznila to zrobila test i za 5 dni poszla do lekarza i tez lekarz jej tak to okreslal wiec sie nie martw bapewno jest wszystko dobrze.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Cześć dziewczyny! Dopiero wrocilam do domu i padał z nóg byłam u endokrynologa w sprawie prolaktyny.
Tusia mam nadzieje ze będą || kreski! ahh nie mogę się doczekać hihi :*
X
Kate no naprawdę, czas baaardzo szybko leci :o zanim się obejrzysz juz będziesz miała malucha na rekach :*
X
Ewelina zdrowiej Nam kochana!
X
Martynka no jakoś się powinna zbliżać Ciekawa jestem
X
Agnieszka, Komcia witamy! :* Macie racje, w kupiec razniej
X
Monia nie martw się beta, zpbaczysz, wszystko się ułoży :*
X
Kuchcinka jak tam?
Nana co z wynikami?! :o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Woxka nie mamy wybranego, a z imieniem podoba mi sie dla chlopca Wojtuś, ale maz chce poczekac z wyborem, az poznamy plec takze nie wiadomo.
teraz podoba mi się Inglesina Otutto Deluxe, jestem z tych osób, które wolą bardziej klasyczne wózkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 21:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny@mialam ostatnio 14 sierpnia moze faktycznie owulacja sie przesunela.
Lekarz pow ze to wyglada jak ciaza 10dniowa a nie kilkutygodniowa ze nie zgadza mu sie czas od ostatniego okresu.
Moze faktycznie pecherzyk wolno rosnie i niedlugo bedzie lepiej.
Moze wogole poczekac i nie wywalac pieniedzy znow na kolejne bety ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dziewczyny beta 65 urosla od soboty. Musze zostac jeszcze do środy żeby powtórzyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 21:39
-
Nana to super ze urosła! A wiesz cos wiecej? Szkoda ze Cie tak trzymają długo ale przynajmniej mozesz odpoczywać. Jak sie czujesz ogólnie? Nadal plamienia?
Witam nowe staraczki! Super ze nas coraz wiecej. Ciezko juz nadążyć za wami, pare godzin byłam bez telefonu i juz tyle stron do nadrobienia ale to forum działa na szczęście bez porównania z tym na Kafe...Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Z tego co wiem to w sobotę bylo cos ponad 4 tylko. Na razie nie dostałam leków. Lekarz powiedzial cos takiego "za wcześnie przychodzicie"...
Wojcinka lubi tę wiadomość