Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Nana, przynajmniej jesteś pod opieką lekarzy, ja mieszkam w Szkocji, a tu lekarze olewaja ciężarna, bo do 3 miesiąca to naturalna selekcja. Jak zaczęłam krwawić od razu poleciałam do szpitala i mnie odesłali, na następny dzień po południu usg i serduszko nie biło. Trzymaj się
-
Jak na razie lekarka powiedziała że należy powtórzyć badania bo wzrost po obciążeniu jest prawidłowy wiec nie ma co się niepokoić. Co prawda jest dość wysoka, ale na razie nie ma o co się martwić wiec się cieszę A miesiąc przed badaniem pdstawilam leki które mogły wpłynąć nie korzystnie na ilość prolaktyny wiec jestem dobrej myśli
X
Nana super ze urosła! Ohh 3mam kciuki żeby się okazało fasolka :* a USG nie chcą zrobić? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:40
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnynana266 wrote:Może jutro cos więcej będą robic ale nie za wcześnie na USG?
Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Martka, jak zajde znowu w ciążę to chyba polecę do Polski na parę miesięcy haha, przynajmniej lekarze prawie na każde zawołanie, nie to co u nas
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Tak, mój synek też chodzi tu do szkoły także tylko żartuje, aczkolwiek medycyna w naszych państwach - tragedia.
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Żeby tylko krwawienie ustalo...
Wojcinka, nana266 lubią tę wiadomość
-
Zdarzają sie takie przypadki nie oglądaliście nigdy tego programu na tlc o kobietach które dowiadywały sie o ciazy w momencie kiedy zaczynały rodzic?