Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia i Nana trzymam kciuki.
Co do porodu tutaj to najlepiej aby kobieta rodziła w domu, ewentualnie w hotelu porodowym. Co prawda jak już się trafi do szpitala to opieka jest super, ale trzeba się dostać, a to długa droga. Z pierwszym dzieckiem miałam cc, przy kolejnej ciąży mogę zdecydować. Wolałabym cc ze względu na endometriozę i zrosty, mogliby pousuwać trochę przy cesarce i opieka o wiele lepsza. Po porodzie jest inaczej niż w Polsce - tutaj przychodzi pielęgniarka lub osoba przeszkolona, przez kilka dni. Sprawdza rozwój noworodka, opiekuje się matką po porodzie. Jak trzeba posprząta, zrobi zakupy, ugotuje lub posiedzi z dzieckiem jak matka chce odpocząć czy wyjść nawet do kosmetyczki -
caroline29 wrote:Lili91 aby ten dlugi cykl trwal 9 miesięcy. Jeszcze wszystko możliwe ze ujrzysz ll kreseczki wystarczy ze ovu się przesunela i test nie wykrywa moze powtórz test pojutrze
Wiem ze sie zdarzają takie sytuacje ale jedno mnie bardzo zastanawia, jak byłam u ginekologa w 13dc to mówiła ze juz ładny duży pęcherzyk, ok 30mm i ze na dniach powinien pęknąć. Możliwe zeby to tyle trwało skoro był taki duży?
No i dziwnie bo przez kilka dni sie czułam tak jak na @ ale potem przeszło, teraz nic nie czuje zeby sie zbliżała. Tylko mdłości cały czas... Chyba zwariuje w tym cykluAniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Tusia biedna wspolczuje to musi byc bol niedoopisania ale dzielna jestes jak lekiw nie bierzesz trzymam za Was kciuki oby wszystko byli dobrze piszcie do nas bo sie martwimy ja w pracy ale mysle o Was by wszystko bylovdobrze
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ale po czym dokładnie nie można podnosić głowy? Po znieczuleniu dolędźwiowym, narkozie czy po czym?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny