Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Słuchajcie 2 klasa podstawówki a chłopcy klna jak szewc na potęgę! Ale mam pozwolenie rodziców na temperowanie tych rozdziamganych gębek wiec jutro całą moją nerwowość czuje wyrzyc się będę mogła drąc się na chłopaków tym bardziej ze jestem z chłopcami w szatni haha.
Oj czuje ze będzie się działo
Wiesz co, tez zauwazylam ze z każdym pokoleniem u dzieci jest coraz gorzej oczywiście ze nie mowie tutaj o wszystkich ale jak na przykład widzę 10 latka z papierosem w ręku i do tego jeszcze klnie to aż mi się słabo robi -
Tusia_87 wrote:Olcia ja myślę że skoro ten lekarz ma tyle negatywów i to z 2010 roku to nie świadczy o tym ze zmienił się w cudownego doktorka
Ja bym nie ryzykowała i poszukala na znany lekarz innego który ma dużo więcej pozytywów niż negatywów. Moze byc tak ze jego pomoc jest zależna od tego jaki będzie mieć humorek. Oczywiście decyzja jest Twoja osobista sprawa:-)
Ja bym się po prostu za bardzo denerwowała taka wizyta.
Zdrzemnelam się troszkę bo w głowie mi się normalnie kręciło. Zbieram się po tygodniu wolne jutro na drugą zmianę do pracy ależ mi się nie chce i jeszcze rano z całą klasa syna na basen tam to dopiero się nadenerwuje.
Słuchajcie 2 klasa podstawówki a chłopcy klna jak szewc na potęgę! Ale mam pozwolenie rodziców na temperowanie tych rozdziamganych gębek wiec jutro całą moją nerwowość czuje wyrzyc się będę mogła drąc się na chłopaków tym bardziej ze jestem z chłopcami w szatni haha.
Oj czuje ze będzie się działo
X
Nana co u Ciebie słychać?
-
Tusia_87 wrote:Ania dokładnie to jest straszne ja za blokiem mam gimnazjum chyba nie muszę opisywać co tu się wyrabia... nie jestem moherem ale są pewne granice hihi.
Ogólnie mój syn trafił na taką klasę gdzie na prawdę chłopcy są straszni, mój syn jest ogólnie spokojny i mam z tym też problem bo jest też mocno uczuciowy i nie jest w stanie się odnaleźć często w takiej grupie bo najzwyczajniej przeszkadza mu to jak koledzy się odzywają. U nas w domu nigdy nie było przekleństw i jest mu to obce żeby dzieci tak się odzywały no ale to wiadomo szkoła i tego raczej się nie uniknie jedyne co nam zostaje to rozmowy z nauczycielami i rodzicami żeby rozmawiać z dziećmi i przekazywać pewne wartości. ..
Dokładnie Ale lepiej że Twój synek jest spokojniejszy bo teraz może jest mu trudniej się odnaleźć ale jak w końcu znajdzie wartościowe towarzystwo to będzie dobrze I pewnie za parę lat, okaże się że Twój syn jest mądrym, inteligentynym i fajnym chłopakiem, a te dzieciaki które przeklinają, palą etc. skończą nie najlepiej Ja nikogo nie chcę oceniać, bo to są, tak jak powiedziałąś, wartości wynoszone z domu, ale szkoda po prostu takich dzieci -
Witam kobietki Mam pytanie, mój cykl to na ogól 33 dni, owulację miałam 5.09 dni płodne zaczęły mi się 31.08 i zaczęłam z mężem starania raczej co dzień. Ósmego dnia po owu byłam na bhcg i wyszedł mi wynik 0.148 czy za wcześnie poszłam?? tego co wyczytałam wynik 0.100 oznacza brak ciąży czy te 48 dodatkowe może dawać nadzieję? Czy może to świadczyć o BARDZO wczesnej ciąży ?? PozdrawiamPaulinaa26
Szymonek 21.05.2013 -
Paulinaa26 wrote:Tak myślałam że za wcześnie, teoretycznie jeśli wszystko poszło zgodnie z planem to jutro nie powinnam dostać @, jutro jest ten dzień.... Skoczę rano do apteki i zobaczę czy będą te dwie wyczekane
-
W wynikach znalazłam coś jeszcze plemnikow w 1 ml jest 71,90 a ogólna liczba plemników w ejakulacie ok 107 % więc nie wiem czy to dobrze. Paulinka trzymam kciuki obyś nam dobre wiadomości przekazała
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dziewczyny czy któraś z Was wie może czy można zrobić badanie HCG w czasie krwawienia ibczy jest miarodajny wynik? Bo jestem w takiej sytuacji że dostałam niby @ ale jest bardzo ale to bardzo skąpa do tego tak mnie brzuch bo l i że żadne tabletki nie działają. A mi nic prawie nie leci... Ten niby okres mam od wczoraj a ból nie jest miesiączkowy jest taki jakiś inny... Brzuch mam taki ciezki uwieraja mnie spodnie nawet gumka i piersi są strasznie wrażliwe szczególnie sutki... Dziewczyny pomóżcie bo ja chyba niedługo zwariuje:/Niecierpliwa
-
Nana co u ciebie? Jak się czujesz?
Witaj paulina! Trzymam kciuki za pozytywny test i czekam na dobre wieści. Który to wasz cykl staran? O pierwsze maleństwo się staracie?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyDziękuję kochane w imieniu męża.
Tusia_87 chętnie bym przyjmowała leki na podtrzymanie ciąży, ale w tym kraju lekarze ich nie przepisują. Uważają, że jeśli ciąża jest zagrożona to nie ma sensu jej podtrzymywać, jak oni to mówią selekcja naturalna. Kobiety z krwawieniami są odsyłane do domu i tam mają czekać na rozwój sytuacji. Nic na to nie poradzę . Tutaj położna prowadzi ciążę, pierwsza wizyta jest w okolicy 13 tygodnia ciąży. Wszystko uregulowane przepisami. Brutalne jest to wszystko -
nick nieaktualnyNaatka27 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was wie może czy można zrobić badanie HCG w czasie krwawienia ibczy jest miarodajny wynik? Bo jestem w takiej sytuacji że dostałam niby @ ale jest bardzo ale to bardzo skąpa do tego tak mnie brzuch bo l i że żadne tabletki nie działają. A mi nic prawie nie leci... Ten niby okres mam od wczoraj a ból nie jest miesiączkowy jest taki jakiś inny... Brzuch mam taki ciezki uwieraja mnie spodnie nawet gumka i piersi są strasznie wrażliwe szczególnie sutki... Dziewczyny pomóżcie bo ja chyba niedługo zwariuje:/
-
nick nieaktualny
-
Kate mam nadzieje ze masz racje od przed wczoraj robię testy owu i jak na razie, ciągle to samo, druga kreseczka jasniejsza ale czekamy i działamy z mężem A jak Ty się czujesz?
Tusia no właśnie, wydaje się o wieeeele mądrzejszy i fajniejszy od tamtych chłopców
Paulina witaj! 3mam kciuki i koniecznie napisz jak wynik -
nana266 wrote:Hej dziewczyny nie obraziłam sie tylko caly dzien spędziłam z Mezem wiec nie miałam kiedy napisać. Dzis przez caly dzien(a chodziłam bardzo często do łazienki bo dużo pije) tylko raz poplynelo troche krwi. Jutro powtórzą mi betę i będzie wszystko wiadomo jestem jakos dziwnie spokojna o to wszystko
Bardzo się cieszę ze jest lepiej i ze jesteś spokojniejsza A maz jak z tym się ma? Napisz koniecznie jak beta! :*nana266 lubi tę wiadomość