Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Nie mam tu takiego podziału na abc tylko plemniki o szybkim ruchu postępowań 41%, o wolnym 5%, o ruchu niepostrpowym 6%. No nic wstrzymać się do wizyty 4.10 to wtedy zobaczymy co dalej pewnie mnie czeka drożność. Nana nie znam sie ale jeżeli był by to okres to od razu by Cię wypuścili z tego co wiem lekarze nie chcą trzymać więc uważam ze powinni Ci powiedzieć co jest grane.
Jeszcze tylko pytanie ile jest plemników o prawidłowej budowie (morfologia) i ile jest mln plemników w 1ml ejakulatu bo sam ruch to nie wszystko.
Widzisz dla porównania u nas właśnie jest problem z ruchem bo mój ma 0% szybkich postępowych i 23% wolnych postępowych. Szansa na ciaze u nas jest ale nie wiadomo kiedy któryś z tych wolnych da radę dopłynąć do celu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 10:20
-
nick nieaktualny
-
Nana ja rozumiem, tez do najśmielszych nie należę. Ale nie musisz jakos bardzo wojowac od razu, wystarczy ze zapytasz najnormalniej w świecie jaki był wynik tej bety. Przeciez to ani nic złego ani jakiejś specjalnej śmiałości nie wymaga, po prostu zwyczajne pytanie do lekarza. U ginekologa tez musimy nie raz konkretne pytania zadawać nie ma sie czego bać. Jutro jak powtórzą betę to tym bardziej bedziesz chciała znac przyrost.Aniołek 29.12.16
-
Cześć dziewczyny
Nana przykro mi ze musisz tam leżeć i czekać Ale zgadzam się z innymi, ze jak najszybciej powinnas dowiedzieć się o wyniki swoich badan i o to co Ci dolega! 3mam za Ciebie mocno kciuki kochana
Lisa szkoda Musi Ci być bardzo ciężko jak męża nie ma tyle
Kuchcinka jak się czujesz?
Tusia widziałam ze temperatura się unormowala super! Śluz tez obiecujący kciukam :*
My z K wczoraj przystapilismy do działań temp mi dzisiaj spadła do 36.12 i ovu zlikwidował mi owulację z tamtego dnia Wierze ze się uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny