Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Dziewczyny do którego tyg lekarz robi dowcipnie usg ???
Ja miałam do 3x w 6, 9 i 12tc od 15 przez powłoki brzuszne.
Bluebell dziękujęfakt córcia to moja kopia hihi tylko z wyglądu bo ja byłam grzecxniejsza
InBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateA92 wrote:Veni mój mąż jest brązowym medalistą Polski w wyciskaniu sztangi leżąc (kat. Junior), od kilkunastu lat ćwiczy na siłowni, nieraz brał odżywki typu białko, bcca itp brał je z 2 razy do roku. Choć zanim się poznaliśmy pewnie częściej. Udało się nam w 1cs. Także mnie się wydaje, że jeśli coś miałoby wpłynąć na jakoś plemników to tylko sterydy albo jakieś leki. Moim zdaniem zwykle odżywki nie mają tu nic do tego. Mąż nieraz był u lekarzy sportowych to oni wręcz polecili suplementy diety.
No ale warto zapytać o opinię lekarza co on o tym sądzi
Z drugiej strony mamy znajomych, którzy są zdrowi jak ryby, przebadali się oboje i od dwóch lat starają się o dziecko.
Po prostu w życiu czasem trzeba mieć też farta:)KateA92 lubi tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Natka2 wrote:Bluebell wlasnie sie zastanawialam, bo mi 2 na raz wyslaly w okularach i nie moglam dojsc ktora to ktora haha ale juz jestem w domu
Ja wiem tylko która to Natka, Kuchcinka i Tusia bo żadna nie raczyła się przedstawićWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Veni wrote:Już jest "czysty" - od trzech, czterech miesięcy. Pytanie ile czasu trzeba... No nic, jutro przyjedzie, to mu zrobię pranie mózgu. Bedzie wszystko spisywał jak na spowiedzi.
Aaaa i jeszcze mi się przypomniało - sauna...Łaził do niedawna od czasu do czasu ale już ma zakaz. I na rowerze robił po 50 km, też już zbastował, ma pozwolenie na 5 km i jeczy z tego powodu.
Kochana wszystko zależy od tego co bral kiedyś.
Tak jak pisałam odżywki białkowe itp nie są szkodliwe.
Zaszkodzić mogą inne specyfiki które zdarza sie ze pozostawiają po sobie ślad w organizmie.
Będzie dobrze wierzę w to niech mężus powie Tobie co bral :-* -
Stella nie widac wykresu żeby podejrzeć który dc masz. Czekaj do 15 dpo i zrób teścik czekamy na wynik pozytywny ;-*
Uciekam spac po milutkim przytulanku
Wino działa nadal cuda człowiek się rozluźnia i myśli tylko o bliskości i seks jest taki namiętny ahhh polecamInk@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:59