Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
19ina90 dziękuję za przedstawienie ;)Jesteś w wieku mojej siostry, Ty na forum dla staraczek, ona ma psa i.nie chce słyszeć o dzieciach
Kuchcinka gdzieś czytałam że oleju pije się dwie łyżeczki dziennie a niektórzy dodają go poprostu do potraw na zimno
Stella dziś chyba masz test robić? Bo się doczekać nie mogę
Ja dziś jadę z mym dzieciem na dysometrie kości i nie cieszę się piątuniem bo zawsze po trzy godziny w kolejce tam się czeka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Koteczki!
Zostawiam wam masę pozytywnej energi i będę uciekać.
Dużo uśmiechu i oczywiście pociechy z mężów.
Trzymam mocno kciuki i tule mocno te z was które skończyły cykl bez zielonej kropy.
Pozytywny test ciążowy pod choinkę to najlepszy prezent
My od jutra znów zaczynamy, ale tym razem bez spiny.
Buziaki gorące!
-
MyE wrote:Dzień dobry Koteczki!
Zostawiam wam masę pozytywnej energi i będę uciekać.
Dużo uśmiechu i oczywiście pociechy z mężów.
Trzymam mocno kciuki i tule mocno te z was które skończyły cykl bez zielonej kropy.
Pozytywny test ciążowy pod choinkę to najlepszy prezent
My od jutra znów zaczynamy, ale tym razem bez spiny.
Buziaki gorące!
Ale że co zamykasz się w domu bez dostępu do świata czy przechodzisz na drugą stronę mocy że się tak żegnasz? -
nick nieaktualnyViola999 wrote:A co to za jakaś dziwna forma pożegnania ja się pytam:)
A ostatnio tyle się dzieje, że czasu nie mam by z wami posiedzieć. Dlatego chociaż wpadam na szybko co rano się przywitać i rzucić jakimś dobrym słowem
Moje życie to się na jakąś książkę nadaje i na pewno byłby to komedio-dramat.
Ale przynajmniej mam pewność, że Bóg istnieje. Istnieje i nienawidzi mnie
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Ale że co zamykasz się w domu bez dostępu do świata czy przechodzisz na drugą stronę mocy że się tak żegnasz?
Zuza, spokojnie jutro rano mąż może znów wypuści mnie na chwilę z kuchni to jeszcze coś naskrobie
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dobra powiem Wam prawdę. Jestem Zbyszek
Zuzia to moja córka
Od razu mi się kawał przypomniał:d
-Mamo !! Zrób mi kanapkę!
-Ile razy mam Ci mówić, że to że sypiam z Twoim ojcem nie oznacza, że musisz mówić do mnie "mamo"
-To jak mam mówić?
-No normalnie. Zbyszek.Zuza33, Ink@, Bluebell1984, kania901, Natka2, Martka10, Tusia_87, Wojcinka, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInBlue wrote:Cześć dziewczyny
normalnie jestem dziś niewyspana..
MyE a co ty? Chcesz trochę odpocząć od forum czy jak?
Naprawdę aż tak poważnie to zabrzmiało?
Po prostu czasu brak i wpadam codziennie tylko na chwilkę. Więc zostawiam jakieś dobre słowo i uciekam.
A później znów wracam na chwilkę. Coś naskrobie, przypominam, że trzymam kciuki i znów uciekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 08:55
InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny