Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko pobijam jakies rekordy w spaniu ostatnio
dzien dobru wszystkim!
Stella trzymam mocno kciuki jutro? Który to w koncu dc u Ciebie?
Kuchcinka jestem bardzo ciekawa co lekarz wam powie, ale mysle ze trzeba sie cieszyć z poprawy, moze to przeważy nad ta morfologia. Jeszcze mi tak przyszło do głowy - czy do inseminacji pobierają tylko te plemniki o prawidłowej morfologii? Czy nie ma takiej możliwości i po prostu łapią te szybkie?
Paula a ty jak sie czujesz? Bo testujesz zaraz po Stelli nie?
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego weekenduAniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:A nie powiem, ale stosuję wszelakie formy rozrywki.. bez udziału osób trzecich:*
a my tu czekamy z wywieszonymi językami, allegro otwarte w razie gdyby trzeba było zamówić jakiś gadżet
Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Ha ha a mam gadzet taki czerwony:) mój przyjaciel i nie jest to wibrator..
:P
Ha ha nie ma szczegółów.. bo ja tu wyjdę na nimfomankę.. dodając jeszcze ze nie wyrzytąi wogóle baba z klubu go go:)
To daltego będę delikatna;) bo zgorszę co po niektóre:P -
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Ha ha a mam gadzet taki czerwony:) mój przyjaciel i nie jest to wibrator..
Ha ha nie ma szczegółów.. bo ja tu wyjdę na nimfomankę.. dodając jeszcze ze nie wyrzytąi wogóle baba z klubu go go:)
To daltego będę delikatna;) bo zgorszę co po niektóre:P27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Hej dziewczyny
Udalo mi sie Was nadrobić po 3 dniach bo albo czasu nie ma albo cos z forum lub moim telefonem szwankowało
Sciskam wszystkie dziewczynki do których przyszła wredna małpa i 3mam dalej moooccnooo kciuki :*
Onaa gratuluje serdecznie i dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki :*
Ja juz dzis zaczynam 2 trymestr i nie mogę w to uwierzyć
Monia mi pisała ze badania prenatalne wyszły prawidłowo ale dalej musi leżeć
Miłego dnia kochane :*
InBlue, kania901, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Ha ha a mam gadzet taki czerwony:) mój przyjaciel i nie jest to wibrator..
To daltego będę delikatna;) bo zgorszę co po niektóre:P
Zawiodłam się -
Forumkowiczka wrote:O chyba temat dla mnie....
Uważacie ze specyfiki które mężczyzna łyka chodząc na siłownie mogą mieć wpływ na problemy z ciąża? Mój właśnie wrócił na siłownie i przymierza sie do zakupy kolejnych odzywek...kiedyś prosiłam go zeby poczytał czy to nic nie szkodzi ale chyba temat umarł...
Kupując suple i inne specyfiki które człowiek zażywa powinien zapytać się sprzedawcy jaki ma to wpływ na płodność
Mój kolega akurat prowadzi taki sklep i każdego z chłopaków informuje odrazu które może mieć zły wpływ.
-
Tusia_87 wrote:Kupując suple i inne specyfiki które człowiek zażywa powinien zapytać się sprzedawcy jaki ma to wpływ na płodność
Mój kolega akurat prowadzi taki sklep i każdego z chłopaków informuje odrazu które może mieć zły wpływ.
Najgorsze jest to, że faceci wcześniej nie myślą że mogą mieć kiedyś problemyInk@ lubi tę wiadomość