Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny piszecie o urozmaucaniu życia seksualnego.
Fajnie jest czasem ubrać się w jakiś stroj fajny i nie mówię o przebraniach ale no seksowne body, albo gorset i majteczki koronkowe, świece, wino, jakieś gadżety typu jajeczko do masażu, lubrykanty smakowe dla obojga, zmieniać pozycję, popiescic jajeczka facetów to kręci tez, wibratory, nakladki wibrujace na penisa- ale to nie dla wrażliwych kobiet bo bardzo pobudza lechtaczke, olejki do masazu no na prawdę jest masę fajnych rzeczy które można włączyć do życia seksualnegoInBlue, Wojcinka, Martka10, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Kochana aby bylo go jeszcze więcej, pomoże pomoże napewno , niedługo się przekonasz.
Dziekioby tylko ta owulacja byla po droznej strobie to moze by poszlo jakos a tak to czekam jak na szoilkach a jak Ty Caroline sie czujesz brzuszek juz widac
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Natka2 wrote:Nana a u was wszystko w porzadku? :*
Szkoda, ze Monia do wszystkich nie napisze co u niej...
No właśnie mnie też to trochę dziwi ze nie wejdzie na forum i nie napisze do nas ze np leży i nie będzie pisać bo w sumie każda z nas myśli co u niej, a chyba nie jest to tak bardzo wymagające może po prostu nie chce juz z nami pisaćNatka2 lubi tę wiadomość
-
O kurde faktycznie sie tu pozmienialo
kiedys to dwa posty na dzien byly a teraz ...
W kazdym razie ja moze cos o sobie. 30 lat mam i mi sie zachcialo dziecka nr 3
W domu corka 7 lat i syn 5 lat. O corke pol roku staran a syn ze zlotego strzalu. Tylko teraz o to trzecie walcze i walcze i czasem mysle czy mi to dane....
Daniel
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:59
Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Obie moje ciaze na luteinie. Powiedzcie jak bralyscie luteine? Od owulacji czy dopiero po tescie ciazowym? Bo ja wtedy to w polsce mieszkalam a teraz mieszkam na wyspach a tu sie ciazy nie podtrzymuje.... Bede miala luteine z polski i sama musze kombinowac. Moj polski gin mowi ze dopiero po tescie
Daniel
-
Kuchcinka wrote:Lili do inseminacji wybiera sie tylko zdrowe i szybkie plemniki dlatego ostatnio podano mi 7mln plemników. Ja wiem ze to sie moze wydawać duzo 7 mln, ale jak czytam ze inne dziewczyny podczas inseminacji miały 20mln i wiecej to troche mało jednak to 7mln. Z reszta 325 mln wszystkich plemników 7 mln to jakaś żenada
no ale nic , czekam właśnie w klinice juz na wizyte.
Prosto z Warszawy do kliniki w Poznaniu - jestem tu z walizka i czekam na męża
Ok, wszystko juz rozumiem. To w takim razie trzymam kciuki za wizytę, a potem będziemy trzymac za te 7 mln, zeby któryś dopłynąłWojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:59
InBlue lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:00
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:00
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:22
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viriki wrote:O kurde faktycznie sie tu pozmienialo
kiedys to dwa posty na dzien byly a teraz ...
W kazdym razie ja moze cos o sobie. 30 lat mam i mi sie zachcialo dziecka nr 3
W domu corka 7 lat i syn 5 lat. O corke pol roku staran a syn ze zlotego strzalu. Tylko teraz o to trzecie walcze i walcze i czasem mysle czy mi to dane....
To witaj w klubie w styczniu ja 30 lat syn teraz skończył 8 córka 5
Oboje idealnie za pierwszym razem zrobieni coś teraz się popierdizelilo -
Czyli nie tylko ja wariatka trzecie dziecko chce?
bo moj maz to mowi ze mnie pogielo. Mamy dwojke zdrowa, parke i jemu to tal cisnienie nie skacze. Za to ja chyba o zadne tak nie walczylam.staramy sie z przerwa na nie monitorowanie od wrzesnia 2015
Z ta luteina to profilaktyka. Obie ciaze mialam podtrzymywane. Tutaj badan mi nikt nie zleci a latac do polski nie chxe za bardzo bo mi to strasznie cykle rozwalaDaniel
-
Natka2 wrote:
Wiem, że słaba jakość, ale czy tak wygląda dziecko z 6 miesiąca> Masakra ;d
Tez to oglądałam no co Zrobisz haha i nie dają mu szans na przeżycie to mnie najbardziej śmieszy
Viriki a powiedz mi dlaczego na luteine byłaś przez obie ciaze? Miałas ciaze zagrożona?Natka2 lubi tę wiadomość
-
Viriki wrote:Czyli nie tylko ja wariatka trzecie dziecko chce?
bo moj maz to mowi ze mnie pogielo. Mamy dwojke zdrowa, parke i jemu to tal cisnienie nie skacze. Za to ja chyba o zadne tak nie walczylam.staramy sie z przerwa na nie monitorowanie od wrzesnia 2015
Z ta luteina to profilaktyka. Obie ciaze mialam podtrzymywane. Tutaj badan mi nikt nie zleci a latac do polski nie chxe za bardzo bo mi to strasznie cykle rozwala
My oboje chcemy i to bardzo choć teraz już odpuscilismy. Staramy się od grudnia 2015 roku bo we Wrześni miałam zabieg usunięcia ciazy poxamacicznej z jajowodem w 9tc niestety