Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Stella to trzymam mocno kciuki za II kreseczki
a dziewczyny zauwazylam wrazna zmane u siebie w skuzie. Od dwoch tyg pije dwa razy dziennie siemie w ziarkach i dzis mam sporo sluzu jak nigdy super hi hi pewnie nic mi to nie pomoze ale i tak sie ciesze
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Viola999 wrote:Ja niestety też powiozę.. bo mój nawet nie chce słyszeć... a w domu kilka słów opierdolu to od razu cały kubeczek będzie.
U mnie jest podobnie - nie ma szansy na oddawanie na miejscu, tym bardziej, że już widział gdzie jest pokój pobrań - wejscie z ogólnej poczekalni gdzie siedzi tłum ludzi. Nie ma takiej siły, która by go zmusiła. W domu nie ma problemu, ale tam...
19ina90 - nie mam fejsa:) WIem, wiem, jak to mój mąż mówi: nie masz fejsa, to nie żyjesz:)Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:Stella to trzymam mocno kciuki za II kreseczki
a dziewczyny zauwazylam wrazna zmane u siebie w skuzie. Od dwoch tyg pije dwa razy dziennie siemie w ziarkach i dzis mam sporo sluzu jak nigdy super hi hi pewnie nic mi to nie pomoze ale i tak sie ciesze
ja to choćbym męzowi połykała to i tak śluzu nie mam za wiele....Ani wiesiolek, ani siemie mi nie pomaga.
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Bluebell1984 wrote:Don't worry Ina, bez śluzu też zachodzą. Ja raz mam, raz nie mam. Jak zapytałam dzieciatych koleżanek, czy miały płodny śluz kiedy zachodziły, to patrzyły się na mnie wielkimi oczami. Ważniejsze jest pH w środku niż morze śluzu moim zdaniem.
Moim teżJak ktoś się nie stara o dziecko to nie zwraca wcale uwagi na różne śluzy, bóle jajników i temperatury
InBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę chęci, ja po owu już nie mam
nawet mi sie maszynki do ręki nie chce wziąć
chyba, że urozmaice nasze starania i będą bardziej "naturalne, eko"
Natka2, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Natka2 wrote:No ja w kazdym cyklu mialam typowy plodny sluz, a w cyklu w ktorym sie udalo susza,a dopiero po owu morze sluzu. A maz dzis do mnie po przytulanku: co Ty tam w srodku masz? Ja mowie sluz a co, ale tak duzo i taki bialy??? Hahaha
Drugi dzien z rzedu nie moge wstac rano, budze sie kolo 6, ale do 8 nie moge sie podniesc z lozka i czuje sie padnieta eh...
Zbyszek! Witam serdecznie na pokladzie! :*
Stella trzymam kciuki za jutro ;*
Ktoras nowa dziewczyna pisala o tym czy jej dziecko nie zyje. Dlaczego sie tak nakrecasz ja sie pytam? Skoro nie krwawisz i nie masz bolow podbrzusza czy skurczy macicy to nic sie nie dzieje. A piersi nie sa wyznacznikiem. Mnie tez przestaly teraz bolec i ciut oklapnely, ale to nie znaczy, ze sie cos z dzieckiem dzieje. Jak poronilam ostatnim razem to wgl objawow ciazowych nie mialam, zaczelam krwawic i pare dni pozniej koniec. Wtedy mozna mowic, ze cos sie dzieje, ze dziecko przestalo zyc, tak jak u mnie wtedy, bo serduszko przestalo bic. Ale ty raczej nie masz powodow do zmartwien. Pij duzo, bedzie ok.
Zbyszek kochana tyle nam się ukrywał
Ja też jestem za tym, że nie ma co siać paniki.. bo nakrecanie się jest jeszcze gorsze i stres może wiele zrobić, ale złego...
Ina kochanie mój bez urozmaiceń by usechł;? -
Ewelina2605 wrote:Stella to trzymam mocno kciuki za II kreseczki
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Zbyszek kochana tyle nam się ukrywał
Ja też jestem za tym, że nie ma co siać paniki.. bo nakrecanie się jest jeszcze gorsze i stres może wiele zrobić, ale złego...
Ina kochanie mój bez urozmaiceń by usechł;?
A weź coś podpowiedz z tym urozmaiceniem