Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
InBlue wrote:Cześć dziewczyny.
Dzisiaj się dowiedziałam ze moja dobra koleżanka urodziła synka w 26 tyg. Serduszko biło na początku i próbował sam oddychać ale niestety zmarł2 tyg temu wody jej odeszły ale dostała coś zapobiegawczo żeby zatrzymać dalsze sączenie tych wód. Niestety sytuacja sie powtórzyła i taka tragedia
Ona mieszka za granicą.
biedna kobieta
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnyanq05 wrote:Witam
czekam na pozytywne tesciki
Co do imion, ja mam synka Oskara, niby zdrabniać można jakos ale nigdy nie przekręcamy jego imienia tylko pieszczotliwie do niego wołamy, Misiu, Kiciusiu itpGdyby był drugi chłopiec byłby Igor
A tak jest Aleksandra
Ja mam chrześniaka co ma na imię Zygmunt :p 3 letni chłopiec
Jak to usłyszałam to masakra, ale tatuś sie uparł i nie było zmiłuj, ale wlasnie tak jak mówicie, osłuchałam sie i jakieś normalne mi sie wydaje
wołają na niego Zyga, Zygmus. Ale u nas we wsi jest dziewczynka której dali na imię Chanel! Tak tak, jak Coco Chanel. O a nawiasem mówiąc maja suczkę Coco. Ja pierdole... A nazwisko tak chamsko polskie ze bardziej komicznie to juz nie moze brzmieć xD
My mamy Emilkę i wszyscy wołają na nią Emi.
U mnie w przychodni jest mamuśka która ma synka Kłentnka
Myślałam, że się przesłyszałam. Mały Quentin Tarantinoanq05, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Monia śliczne Maleństwo :*
Kate jaki piękny brzusio
Viola u mnie dalej mdłości i wymioty
Ja juz pisałam kiedys o imionachdla dziewczynki myślimy Iga, Nikola albo Jagoda a dla chłopca Igor, Filip albo Nikodem ale meskie typy jeszcze mogą sie zmienić
Miłego dnia Wam życzę :*Monia1028, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Hej dziewczynki
Monia śliczne Maleństwo :*
Kate jaki piękny brzusio
Viola u mnie dalej mdłości i wymioty
Ja juz pisałam kiedys o imionachdla dziewczynki myślimy Iga, Nikola albo Jagoda a dla chłopca Igor, Filip albo Nikodem ale meskie typy jeszcze mogą sie zmienić
Miłego dnia Wam życzę :*
Mój dziadek zawsze chciał Jagódkę. Marzyło mu się, że będzie jej warkoczyki robił. Tym oto sposobem ma 7 synów i Jagódki się nie doczekałInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:U lILI to ty tylko dotknąć mówisz:)
Ale kochana ty masz już 30 dzień cyklu wiec na co ty liczysz..testuj:P
Haha No raczej Viola, mój to sie nie moze napatrzeć, ale dotykać nie moze bo umieram :p
A u mnie dzisiaj nawet 31dca zwykle mam 31-32.
Aniołek 29.12.16
-
Lili to poczekaj do jutra i testuj
Ja niedawno dojechałam do pracy przyjęłam pozycję pol siedząca i oby do 15 hehe.
A z praca domowa zrobiłam projekt na kartce a4 wydrukowalam dla syna obrazki bo na stronie szkoły znalazłam te zadanie na konkurs ale to ma byc robione podczas lekcji w grupach. Tak więc syn ma projekt jak pani się spodoba będą przekładać na papier A1 o!InBlue, Lili91, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Z bólami to jest różnie mnie w zeszłym cyklu w ogóle nic nie bolało totalny spokój był a teraz już 3 dzien sutki mam wrażliwe, śluz jak co cykl dużo kremowego i kłuje mnie w szyjce.
Dziś rano w samochodzie jak kichnelam myślałam że macica mi się oderwałataki bol! Na szczęście chwilowy
-
nana266 wrote:Tusia brawo Ty!
Brawo ja
Viola może Twój szef ma tyle córek ale każda z inną ?
Mój brat mi mówił ze jak chce syna to co musze robić a sam dwie córki ma haha i kiedyś się śmiał że nie spocznie dopóki syna nie zrobi i zostawił swoją żonę w tym roku poszedł do innej. Mam nadzieje ze dzieci z tego nie będzie ttm bardziej ze ta babka ma już córkę 18 letnia ... -
nana266 wrote:Ja juz wspominałam o tym ale mogę jeszcze przypomnieć ze mnie zawsze tak w okolicach owu i do samej @ bolały piersi a w szczęśliwym cyklu dziwnie przestały miedzy owu a @
Ja tak właśnie miałam w tym poprzednim cyklu ze mnie nic a nic nie bolały i to było bardzo dziwne a @ i tak przyszła
Inblue straszna historia nie wyobrażam sobie co ta kobieta musi teraz czuć -
Tusia_87 wrote:Ja tak właśnie miałam w tym poprzednim cyklu ze mnie nic a nic nie bolały i to było bardzo dziwne a @ i tak przyszła
Inblue straszna historia nie wyobrażam sobie co ta kobieta musi teraz czućzaczely dopiero po szpitalu ale żeby tak bardzo mi sie dawaly we znaki to nie, przynajmniej na razie
-
nick nieaktualny