X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 10:15

Natka2 lubi tę wiadomość

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stella_88 wrote:
    Teraz tak patrze sobie i jak ten test wysechl to kreski sa tak samo intensywne :-)

No to super bo jak wrzuciłam fote to jeszcze tego moczu do końca nie zaciągnął :-D
    Ale musisz być szczęśliwa :-*

Ja dziewczyny uciekam idę coś na obiadek szykować zakupy i lenistwo :-)

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia zrób coś smacznego:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Dzisiaj czuje sie lepiej ale dwa ostatnie dni to mulilo mnie ze szok, troche jajniki mnie zakuwaja ale pozatym jest ok. Strasznie senna jestem godz 20 niekiedy juz padam , bierzesz castangusa i czujesz sie inaczej ?
    czuje sie lepiej, mniej odczuwam PMS :)

Viola999 lubi tę wiadomość

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:41

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onaa123 wrote:
    Już po wizycie, badała mnie dopochwowo i jest na razie tylko widoczny pęcherzyk ciążowy, zarodka jeszcze nie widać, to normalne? i przepisała mi duphaston, żebym brała 3 razy dziennie, czyli co 8 godzin, nie brać ovarinu i jeszcze przepisała mi jakieś do pochwy na noc raz dziennie, mam się bać? to możliwe, że jeszcze nie widać??

Myśle ze to tak jak u mnie, za wczas. Za dwa tyg juz bedzie serduszko biło na bank :)

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

STELLA!!!!!!
    Dlaczego bez żadnego ostrzeżenia To zrobiłaś!!!!!
    Kochana gratuluję Ci z Całego serca <3 <3 <3
    A boli Cię pachwina bo mnie boli i nie wiem czy to ciąża :)

Kuchcinka odliczam dwa tygodnie i musi się udać. Tyle plemniorów oby się nie pobiły :-*

Wojcinka, InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ]

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stella_88 wrote:
    jestm w takim szoku, że nie wiem co mam ze soba zrobić....:)
    Stella gratuluję Kochana !!! Bardzo się cieszę :)

stella_88 lubi tę wiadomość

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stella kochana gratuluje super ;) ;) Kuchcinka czekamy cierpliwie dwa tyg zleci zobaczysz. U mnie jezeli dojdzie w grudni do skutku ta inseminacja to przed samymi swietami masakra ale coz niech bedzie. Tusia dobrze ze masz normalnego lekarza to wkoncu Cie poprowadzi. Ja za badanie rezerwy jajnikowe amh placilam 140 zl

Wojcinka, stella_88, Agnieszka93 lubią tę wiadomość

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stella , rowniez ja gratuluję kochana :-) ja bylam w 5 tygodniu i bylo widac pecherzyk( na dobrym usg) bo wcześniej bylam u innego to nic nie bylo, a w 7tyg juz zarodek i serduszko

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka teraz musi być dobrze :) za dwa tyg. zobaczysz upragnione II kreseczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia dobry lekarz to podstawa :), wierze, że się teraz się już uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś taka jakas rozwalona sie czuje, w nocy nie spalam bo chyba zlapalo mnie zapalenie pecherza jakas infekcja i latalam co chwile sie myć bo tylko to ulge przynosiło, dzis piję duzo wody i mysle zżurawinę suszona pojesc a w piatek mam wizytę u gina to sie zapytam czy zrobic badanie moczu bo mialam miesiac temu to dobrze bylo ale moglo sie to zmienic przez miesiac.

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina2605 wrote:
    Stella kochana gratuluje super ;) ;) Kuchcinka czekamy cierpliwie dwa tyg zleci zobaczysz. U mnie jezeli dojdzie w grudni do skutku ta inseminacja to przed samymi swietami masakra ale coz niech bedzie. Tusia dobrze ze masz normalnego lekarza to wkoncu Cie poprowadzi. Ja za badanie rezerwy jajnikowe amh placilam 140 zl
    jak sie robi to badanie rezerwy?

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • 19ina90 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    No dziewczynki ja jeszcze po powrocie do domu wskoczyłam w przebranie sexy uczennicy i uwiodłam jeszcze raz męża ;) a co! Plemników nigdy za wiele ;)

Stella z ta betą wiadomo ze nie trzeba, ale ja tam akurat jestem zwolenniczka bety. Mozliwe dlatego ze raz poroniłam, ale uważam ze lepiej umówić sie do lekarza na usg dopiero w 7tc bo wcześniej i tak niewiele widać, a przed wizyta monitorować czy beta prawidlowo przyrasta. Oczywiście nie każdy tego potrzebuje, niektórym wystarcza pozytywny test i dopóki sie dobrze czuja to sie nie martwią i jeśli tak jest w Twoim przypadku to spoko, ja osobiście wole wiedzieć czy wszystko ładnie rośnie. W Twoim przypadku tez długość cyklu robi swoje, tak na prawdę nie wiesz kiedy dokładnie miałaś owu i który to teraz tydzień czy jeszcze 4 czy juz 5. Beta dałaby na to odpowiedz i widziałabys kiedy najwcześniej umówić sie do gina. Decyzja oczywiście należy do Ciebie i ja na nic nie naciskam :)
    Mogłas nam sie pochwalic swoim strojem uczennicy :P wszystko tutaj przyjmiemy :D

Martka10, zuzu, Zuza33, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ała, boli mnie ucho......

• Viriki Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak pięknie! Stella moje gratulacje!
    Ja w drugiej ciąży tak miałam, ze zrobiłam test przed weekendem bo zapowiadały się imprezy więc chciałam mieć pewnośc że nie jestem w ciąży - test negatywny
    weekend zakrapiano-imprezowy a w poniedziałek - dwie kreski :D
    Pożniej co dwa dni tetsy robiłam bo nie mogłam uwierzyć, ze za pierwszym razem sie udało zajść.

Ja wam powiem, ze ja już mam cały szereg dziwnych objawów, które chyba sobie wkręcam bo to 13 cs... Wczoraj frytki mi smierdziały chemią, dzisiaj koleżanka mnie na papierosa wyciągneła i czuje ten dym w gardle od rana.. ale moja głowa potrafi mnie zwieść więc nie ufam objawom

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ