Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Teraz tak patrze sobie i jak ten test wysechl to kreski sa tak samo intensywne
No to super bo jak wrzuciłam fote to jeszcze tego moczu do końca nie zaciągnął
Ale musisz być szczęśliwa :-*
Ja dziewczyny uciekam idę coś na obiadek szykować zakupy i lenistwo -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Dzisiaj czuje sie lepiej ale dwa ostatnie dni to mulilo mnie ze szok, troche jajniki mnie zakuwaja ale pozatym jest ok. Strasznie senna jestem godz 20 niekiedy juz padam , bierzesz castangusa i czujesz sie inaczej ?
Viola999 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:41
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Już po wizycie, badała mnie dopochwowo i jest na razie tylko widoczny pęcherzyk ciążowy, zarodka jeszcze nie widać, to normalne? i przepisała mi duphaston, żebym brała 3 razy dziennie, czyli co 8 godzin, nie brać ovarinu i jeszcze przepisała mi jakieś do pochwy na noc raz dziennie, mam się bać? to możliwe, że jeszcze nie widać??
Myśle ze to tak jak u mnie, za wczas. Za dwa tyg juz bedzie serduszko biło na bank -
STELLA!!!!!!
Dlaczego bez żadnego ostrzeżenia To zrobiłaś!!!!!
Kochana gratuluję Ci z Całego serca
A boli Cię pachwina bo mnie boli i nie wiem czy to ciąża
Kuchcinka odliczam dwa tygodnie i musi się udać. Tyle plemniorów oby się nie pobiły :-*
Wojcinka, InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stella kochana gratuluje super
Kuchcinka czekamy cierpliwie dwa tyg zleci zobaczysz. U mnie jezeli dojdzie w grudni do skutku ta inseminacja to przed samymi swietami masakra ale coz niech bedzie. Tusia dobrze ze masz normalnego lekarza to wkoncu Cie poprowadzi. Ja za badanie rezerwy jajnikowe amh placilam 140 zl
Wojcinka, stella_88, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś taka jakas rozwalona sie czuje, w nocy nie spalam bo chyba zlapalo mnie zapalenie pecherza jakas infekcja i latalam co chwile sie myć bo tylko to ulge przynosiło, dzis piję duzo wody i mysle zżurawinę suszona pojesc a w piatek mam wizytę u gina to sie zapytam czy zrobic badanie moczu bo mialam miesiac temu to dobrze bylo ale moglo sie to zmienic przez miesiac.
-
Ewelina2605 wrote:Stella kochana gratuluje super
Kuchcinka czekamy cierpliwie dwa tyg zleci zobaczysz. U mnie jezeli dojdzie w grudni do skutku ta inseminacja to przed samymi swietami masakra ale coz niech bedzie. Tusia dobrze ze masz normalnego lekarza to wkoncu Cie poprowadzi. Ja za badanie rezerwy jajnikowe amh placilam 140 zl
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Kuchcinka wrote:No dziewczynki ja jeszcze po powrocie do domu wskoczyłam w przebranie sexy uczennicy i uwiodłam jeszcze raz męża
a co! Plemników nigdy za wiele
Stella z ta betą wiadomo ze nie trzeba, ale ja tam akurat jestem zwolenniczka bety. Mozliwe dlatego ze raz poroniłam, ale uważam ze lepiej umówić sie do lekarza na usg dopiero w 7tc bo wcześniej i tak niewiele widać, a przed wizyta monitorować czy beta prawidlowo przyrasta. Oczywiście nie każdy tego potrzebuje, niektórym wystarcza pozytywny test i dopóki sie dobrze czuja to sie nie martwią i jeśli tak jest w Twoim przypadku to spoko, ja osobiście wole wiedzieć czy wszystko ładnie rośnie. W Twoim przypadku tez długość cyklu robi swoje, tak na prawdę nie wiesz kiedy dokładnie miałaś owu i który to teraz tydzień czy jeszcze 4 czy juz 5. Beta dałaby na to odpowiedz i widziałabys kiedy najwcześniej umówić sie do gina. Decyzja oczywiście należy do Ciebie i ja na nic nie naciskamwszystko tutaj przyjmiemy
Martka10, zuzu, Zuza33, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
O jak pięknie! Stella moje gratulacje!
Ja w drugiej ciąży tak miałam, ze zrobiłam test przed weekendem bo zapowiadały się imprezy więc chciałam mieć pewnośc że nie jestem w ciąży - test negatywny
weekend zakrapiano-imprezowy a w poniedziałek - dwie kreski
Pożniej co dwa dni tetsy robiłam bo nie mogłam uwierzyć, ze za pierwszym razem sie udało zajść.
Ja wam powiem, ze ja już mam cały szereg dziwnych objawów, które chyba sobie wkręcam bo to 13 cs... Wczoraj frytki mi smierdziały chemią, dzisiaj koleżanka mnie na papierosa wyciągneła i czuje ten dym w gardle od rana.. ale moja głowa potrafi mnie zwieść więc nie ufam objawomstella_88 lubi tę wiadomość
Daniel