Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:42
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:42
-
Zuza33 wrote:STELLA!!!!!!
Dlaczego bez żadnego ostrzeżenia To zrobiłaś!!!!!
Kochana gratuluję Ci z Całego serca
A boli Cię pachwina bo mnie boli i nie wiem czy to ciąża
Kuchcinka odliczam dwa tygodnie i musi się udać. Tyle plemniorów oby się nie pobiły :-*
Mnie boli kręgosłupmoże to też z ciąży haha
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:To jest zykle badanie z krwi. Ja tez płaciłam 140 ale rozbiłam w szpitalu, w klinice liczyli juz sobie 200 i 2 tyg czekania na wynik a w szpitalu miałam wynik tego samego dnia
A mi powiedzieli ze rezerwę jajnikowa można określić badając dwa zwykle hormony ja je mam zbadane i rezerwę mam w normie tylko nie pamiętam które to są hormony -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:43
-
Tusia_87 wrote:A mi powiedzieli ze rezerwę jajnikowa można określić badając dwa zwykle hormony ja je mam zbadane i rezerwę mam w normie tylko nie pamiętam które to są hormony
FSH i LH i to się dzieli LH przez FSH chyba albo na odwrót i kosztuje dużo mniej -
Kuchcinka wrote:Wynik AMH mówi nie tylko o rezerwie ale tez o tym jakiej jakości sa komórki jajowe. Troche o tym czytałam i AMH to w sumie jedno z takich podstawowych badań tylko dość drogie. AMH poniżej normy moze świadczyć o początkach menopauzy a powyżej normy o PCOS.
No tak ale podobno tak samo można określić to przez badanie fsh i lh tylko poza tą jakością komorek -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny mało się odzywam ale staram się czasem wchodzić do Was i podczytywać co nieco. Jestem po pogrzebie mojej koleżanki i cały czas mam po prostu żałobę i pewne trudy emocjonalne.
Ale trochę mi lepiej po pierwsze bo posypały się pozytywne testy i bardzo się cieszę
Po drugie ja już po staraniach i czekam na testowanie zgodnie z zapisaniem się 6 grudzień. Nowe starania, nowa nadzieja:)
Stella super gratuluję bravo bravo bravo
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:Mega nieregularnie....ostatni 22 dni a przedostatni 34 dni. Ale robiłam teraz test w 32 dc i był negatywny
Aaaa takie cuda no to mnie pocieszyłaś bo ja też mam nie regularne w niedziele mam 28 dc a test zrobię w 37 oby małpa nie przyszla smarkaj na mnie ile wlezie!!!! I wielkie gratulacjestella_88, Ink@ lubią tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Mega nieregularnie....ostatni 22 dni a przedostatni 34 dni. Ale robiłam teraz test w 32 dc i był negatywny
? czy cały miesiąc ostre działania
?
ja po poronieniu pierwszy cykl chyba 40 dni, drugi 23 dni, trzeci 30 dni, czwarty 27 dni, ale chyba już się normuje i obstawiłam ovulacje na 11-13 dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 16:48
-
nick nieaktualny