Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie ssie głód a 2 godziny temu jadlam obiad...nie mam pomyslu co sobie zrobic. Zjadlabym gofra ale nie chce mi się ciasta robic.
Pochwale sie czyms. 17 mialam z mezem 8 rocznice związku i dostalam wielkie NIC ...on odlicza teraz od slubu wiec ta rocznica go nie obchodzi...opitol dostał i zgadnijcie co dostalam na drugi dzien ???27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Lisa85 wrote:Tusia ja też subwaya nie jadłam nigdy, ale wiem co to hehe
U nas w domu nadal przeziębienie panuje. Ja i dzieciaki mamy ciągle katar.
Z objawów ciążowych to mogę wymienić pełniejszy biust i to tyleale wiem, że przed @ też tak mam.
Teraz tez wiem co to hihi.
U nas Robert gorączkę dziś miał 38.8 pojechał do babci tak koniecznie chciał wiec pojechał Oliwia nie będzie go męczyć krzyczec piszczec tam będzie miec cisze i spokoj:-)
A z ciążowych objawów mam tak samo jak Ty bo zapomniałam napisać właśnie dziś tez swojemu pokazywałam ze jakieś takie większe pełniejsze jakby spuchniete się zrobiły
Viola Ty nasz Wariacie jak ciebie czytam to się śmieje w głos na cala galerie haha. Maz się pyta co się stało ja mu czytam a on na to ta Viola to chyba taka wesoła dziewczyna jest
A ja no i się śmiałam z tego szmaciarza hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 19:27
Lisa85 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
-
Ink@ wrote:hahaha o masakraaa!
ale że nawet na gołą Violę się nie dał .. szok macicy normalnie!
Kojack ma dość tej ponętnej Violi i ucieka do Maroko zregenerować siły przed kolejnymi gwałtami hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 19:38
Ink@ lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:Ale mnie ssie głód a 2 godziny temu jadlam obiad...nie mam pomyslu co sobie zrobic. Zjadlabym gofra ale nie chce mi się ciasta robic.
Pochwale sie czyms. 17 mialam z mezem 8 rocznice związku i dostalam wielkie NIC ...on odlicza teraz od slubu wiec ta rocznica go nie obchodzi...opitol dostał i zgadnijcie co dostalam na drugi dzien ???Natka2 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
Tusia_87, kasia2903 lubią tę wiadomość
-
kasia2903 wrote:Cześć powiecie mi czy jest możliwość zaznaczenia samemu dzień owulacji ? wiem kiedy był po monitoringu... a nie wiem jak to zrobić, a ovu mi wariuje w moim wykresie.
kasia2903 lubi tę wiadomość
-
Kinder the best of the best
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
19ina90 wrote:Ale mnie ssie głód a 2 godziny temu jadlam obiad...nie mam pomyslu co sobie zrobic. Zjadlabym gofra ale nie chce mi się ciasta robic.
Pochwale sie czyms. 17 mialam z mezem 8 rocznice związku i dostalam wielkie NIC ...on odlicza teraz od slubu wiec ta rocznica go nie obchodzi...opitol dostał i zgadnijcie co dostalam na drugi dzien ???
Wibrator?Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny