Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ink@ wrote:Ina Słońce.. ja się przyznaję z ręką na sercu,że wyleciało mi ze łba żeby zapytać o wizyte
alee wczoraj 3malam kciukasy. . Wstawanie o 4:30 ewidentnie mi nie służy..
Dobrze, że usg nic złego nie wykazało, witaminki Was wspomogą i szybko będzie Fasolek:-*
Tak patrze i tylko 5 niewiadomych tego miesiąca zostalo...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Dziekuje:* oby bylo teraz juz z górki:)
Tak patrze i tylko 5 niewiadomych tego miesiąca zostalo...
i tego Wam życzę!Żadnych górek kurde po drodze
A co do listopadowych testów to normalnie śledzę i czekam na każde II kreseczkiaaa w grudniu też się będzie działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:42
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:38
-
Zacznijmy od tego ze wykresy służą do wyznaczania owu a nie ciazy
myśle ze miałyśmy tu juz kilka przykładów potwierdzających tę zasadę
-
Tusia_87 wrote:Lisą co słychać? Opowiadaj
Anq wstyd się przyznać ja nigdy subway nie jadłam co to? Hahacoś jak Mc donald KFC czy burger king ?
wydają sie byc duzo zdrowsze od innych fastfoodow ale tak na prawdę to taki sam shit
ale smaczny
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Subway to takie fastfoodowe kanapki do których sama wybierasz składniki
wydają sie byc duzo zdrowsze od innych fastfoodow ale tak na prawdę to taki sam shit
ale smaczny
No to jeszcze na to nie wpadam może kiedyś gdzieś cośWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Pozazdroscic. Ja od 12 grudnia ide na urlop dwutyyodniowy. Yuppii
ooo ale super!ja to dopiero może na koniec stycznia
grudzień to gorący okres u nas i nie ma szans na urlopik, choc nie pogardziłabym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 18:56
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:siema siema:0 powróciłam by troszkę rozruby narobić
Kate kochanie dzwon do nich i walcz o rabat.. a spokojnie masz jeszcze czas to zdążża przyjć.
Kuchcinka Ty to masz spust cała pizzę
Subway u mnie to rzecz znikoma, chyba ze polece po kanapkę 100 km ale wtedy faktycznie obawiam się o korki.
Natka kochanie jedz jedz bo mała fasolkowa musi być zdrowa ( choć z tym mackiem róznie bywa), ale jedz:D
Szygas kochany ferari to my jeżdzimy przynajmniej raz w msc, ale co po niektóre punktów nałapały i mają karencję na 9 msc.
Zuza kochana moja ty mnie jutro te dwie kreski pokaż i sikaj tylko na jeden test bo resztę pamiętasz ze masz mi wysłać
A co urlopu pocieszę, te które go nie mają.. ja marzyc mog o tygodniu wolnego więc niestety natura mnie wyruch... ha ha ale za to mąż wylatuje w styczniu do Maroka na tydzień szmaciarz jeden i bez osoby towarzyszącej.. wiec może i ja bym do którejś się wybrała tylko czekam na propozycje;)
Vioooola Wariacie nasz:* jak Ty napiszesz to mi się ryj cieszy od razu
A kuźwa wleź mężowi do walizysoprajsa mu na miejscu zrobisz
Wojcinka, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Tusia ja też subwaya nie jadłam nigdy, ale wiem co to hehe
U nas w domu nadal przeziębienie panuje. Ja i dzieciaki mamy ciągle katar.
Z objawów ciążowych to mogę wymienić pełniejszy biust i to tyleale wiem, że przed @ też tak mam.
ojj zdrówka Wam życzę -
nick nieaktualny