Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:19ina90 dobrze pamiętam że wczoraj mieliście wizytę u lekarza? Nie pomyliłam osób? jak było? co powiedział?
Lili91, Wojcinka, olciaa, Martka10, Bluebell1984, kania901, nana266 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:37
-
19ina90 wrote:Olcia Kochana tylko Ty o mnie pamietalas :*
O nie prawda ja wiedziałam że gdzieś dzwoni ale nie wiedziałam w ktorym kościele
To w sumie dobrze ze androlog Was podbudowal to tez jest wazne bo takie wsparcie człowiek czuje.
Mu będziemy mężowi załatwiać wizytę u androloga mamy mała niepewność i musimy to sprawdzic no i oczywiście poza tym badanie nasionek przymusowo w grudniu robimyWojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No widzisz!!! Mówiłam ze nie jest złe
u nas ten zestaw poprawił ilośc dziesięciokrotnie wiec oby i u Was w krótkim czasie tak zadziałało
mam nadzieje ze troche Cię uspokoił ten lekarz juz sie tak nie martwisz
ściskam
27 lat, pierwsza fasolka
-
.:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:38
-
.
olciaa lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:O nie prawda ja wiedziałam że gdzieś dzwoni ale nie wiedziałam w ktorym kościele
To w sumie dobrze ze androlog Was podbudowal to tez jest wazne bo takie wsparcie człowiek czuje.
Mu będziemy mężowi załatwiać wizytę u androloga mamy mała niepewność i musimy to sprawdzic no i oczywiście poza tym badanie nasionek przymusowo w grudniu robimyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:38
Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No to teraz pilnuj męża zeby brał witaminki i za 2 miesiące powtórzcie badania
założę sie ze wynik bedzie o niebo lepszy
a kto wie moze w ogóle nie zrobicie kolejnego badania bo juz będziesz w ciazy
Ja myślę że już jest w ciążyWojcinka, olciaa lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No to teraz pilnuj męża zeby brał witaminki i za 2 miesiące powtórzcie badania
założę sie ze wynik bedzie o niebo lepszy
a kto wie moze w ogóle nie zrobicie kolejnego badania bo juz będziesz w ciazy
27 lat, pierwsza fasolka
-
Kuchcinka wrote:Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale najpierw zbadajcie nasionka zeby mieć od razu co pokazać lekarzowi
Tak właśnie zrobimy :-)najpierw nasionka a załatwianie wizyty u lekarza pewnie trochę potrwa bo i ja idę w styczniu do endokrynologa dopiero no chyba ze uda nam się wcześniej to wszytko załatwić -
.
19ina90 lubi tę wiadomość