Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka z tego co mi mówili lekarze to pecherzyk rośnie od 1,5 do 2 mm na dobę wiec może urośnie oby ale najlepiej będzie jak pójdziesz zobaczysz. Ja kiedyś w jednym cyklu też miałam mały pecherzyk w ok 12 dc tylko, ze później święta były i nie miała jak sprawdzić.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:Dziewczyny znów robilam test owu i pierwsza kreseczka jest jaśniejsza niż wczoraj... Jak myślicie o co chodzi? Miała tak któraś z Was?
X
Kuchcinka dzięki za to pytanie o pęcherzykach tez ten temat bardzo mnie interesuje.
X
Camila: nie zapisałam sie jeszcze. Tego z duża ilością negatywów odpuściłam. Wracałam od rodziców w niedziele z kuzynka i ona wspomniała mi o kolejnym lekarzu który prowadził jej ciąże i pomógł zajść w ciąże jej koleżance. Wiec wpisałam w Google nazwisko tego lekarza i bardzo dużo pozytywnych opini, negatyw prawie nic i dużo kobiet sie wypowiada ze pomogl im zajść w ciąże. Tylko kuzynka juz nr do niego nie ma;( w necie tylko stacjonarny. Natomiast koleżanka z pracy po drodze do domu mija gabinet tego lekarza i ma mi sprawdzić czy gdzieś tam nr jest telefonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 22:45
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny