Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:po co tyle alko.. no po co...
:P Ty nie wiesz ze alkohol szkodzi zdrowiu:P
Wiem ale teraz odbieram inny plan
Na początku starań było na luzie, bez alko, bez mierzenia.
Później była spina i ciągły stres
Teraz będzie wino, sex,wino, sex,wino, sexInk@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Romcio takie plamienia mogą oznaczać wszystko. Moze to byc początek okresu, a moze tez nigdy w okres sie nie przekształcić. Ja na miejscu Twojej zony zrobiłabym test jutro z rana. Będziecie miec pewność
trzymam kciuki za fasolkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Za wcześnie!!!
Mogli by wymyślić jakiś test na slinę dwa dni po stosunku
U mnie dziś kac morderca
Hehe chodź i zobacz mojego męża jak umiera w drugim pokojuzaraz dostanie zjebke i górę naczyń do mycia
Agnieszka93, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:zusia kochanie to widze mamy ten sam plan:) tylko ten kac to taka wartość dodana:)
Szygas a żona nie chce z nami popisać? -
olciaa wrote:Romek, czy ja dobrze widzę 2 dni plamien, a potem cisza? Wszystko zależy jakie to plamienia, czy tylko leciutko zabarwiony sluz na różowo ( ja tak mam kilka dni przed okresem) czy raczej ciemno brązowe plamienia które świadczą ze okres będzie dosłownie za chwile ? Temperatura tez spada, ale mierzycie od niedawna wiec trudno powiedzieć jaka jest u szczytu waszych owulacyjnych możliwości.
-
szygas wrote:zona sie smieje ze za nia ja pisze, jak cos chce wiedziec to ja sie pytam
Czyli jesteś takim głosem żony
Zjadłam śniadanie i mnie zmulilo
I brzuch ćmi matko niech to się szybko skończy albo niech przylazi @ albo dzidziaMartka10 lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Czyli jesteś takim głosem żony
Zjadłam śniadanie i mnie zmulilo
I brzuch ćmi matko niech to się szybko skończy albo niech przylazi @ albo dzidzia
plamienia ma w ciemniej barwie i pojawiają się od czasu gdy pewna "pani doktor" zrobiła żonie wypalankę choć można było zaleczyć nadżerkę lekami
-
Viola999 wrote:Mam identycznie..jak brązowe zawsze kilka dni przed okresem się pojawiaja pozniej doba nic nic cni a pozniej przychodzi @