Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Wypalanie ? Przecież to średniowiecze!
Czy dobrze rozumiem to wypalanie było dawno temu tak? Nie w tym cyklu? W dzień spodziewanego okresu i przed dzień były plamienia, a teraz nic nie ma? -
szygas wrote:tak, jestem głosem żony
plamienia ma w ciemniej barwie i pojawiają się od czasu gdy pewna "pani doktor" zrobiła żonie wypalankę choć można było zaleczyć nadżerkę lekami
U mnie często @ zaczynala się od ciemnych plamien. Ale nic nie miałam wypalanego ani nic robionego i myślę że te brązowe plamienia to kwestia nie wypalania a hormonówWojcinka lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Mam identycznie..jak brązowe zawsze kilka dni przed okresem się pojawiaja pozniej doba nic nic cni a pozniej przychodzi @
Powinny sie wypowiedzieć osoby które brały dupaston, bo u Twojej zony 2ostatnich dniach brania pojawiło sie plamienie. Ile po odstawieniu dupka przychodzi okres?
-
olciaa wrote:Tusia, a moze Ty od dawna jestes w ciazy i dlatego Cie tak mdli? Bo to na 11dpo to za wczesnie. Jutro test? Czy w czwartek?
Olciaa nieee hehe.
Ja nie mam typowych mdłości ze siedzę i rzygam tylko taki moment przychodzi i mnie zaczyna mulic i przestaje np po godzinie i mam to rano i na wieczór.
Jeżeli udało się zafasolkowac to byłby pierwszy główny objaw bo hormony szaleja i to wina wysokiego progesteronu takie mulenie -
olciaa wrote:Tylko u zony Romka juz 3 dni nic sie nie dzieje.
Powinny sie wypowiedzieć osoby które brały dupaston, bo u Twojej zony 2ostatnich dniach brania pojawiło sie plamienie. Ile po odstawieniu dupka przychodzi okres? -
olciaa wrote:Tylko u zony Romka juz 3 dni nic sie nie dzieje.
Powinny sie wypowiedzieć osoby które brały dupaston, bo u Twojej zony 2ostatnich dniach brania pojawiło sie plamienie. Ile po odstawieniu dupka przychodzi okres?
@ po odstawieniu może pojawić się do 14 dni po odstawieniu.
Plamienie widocznie wykazało spadek progesteronu. Ja bym zrobiła test Romek na miejscu zony -
Tusia_87 wrote:@ po odstawieniu może pojawić się do 14 dni po odstawieniu.
Plamienie widocznie wykazało spadek progesteronu. Ja bym zrobiła test Romek na miejscu zony -
olciaa wrote:A moze Ty głodna chodzisz, mnie często z głodu tak ściska żołądek i robi mi sie słono w buzi jak na wymioty. Wtedy biegiem cos zjadam i przechodzi chociaż z trudem bo juz żołądek zwinął sie w piąstkę
Niejestem po śniadaniu i nie muli mnie też po zjedzeniu bo jem to co zawsze i nigdy tak nie miałam.
Albo dzidzia albo progesteron wzrasta i szaleje dlatego mówię niech się to szybko wyjaśnia -
olciaa wrote:Romek idź do apteki kup 2 testy. Jeden na dzis drugi na jutro i niech żona sika
u mnie w aptece najtańsze testy po 4zl sa.
jak żona ma na imię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 11:49
olciaa lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Albo niech poczeka jeszcze do środy rąk jak ja bo jest dość wcześnie mam lepsza teorie
to było zagnieżdżanie bliźniaków hihihu
-
szygas wrote:nie, nie mamy dzieci choc bardzo pragniemy. ja mam 34lata a zona 33
brat 1981 na syna 10lat
ja 1982 brak dzieci
brat 1983 brak dzieci( brak żony/ dziewczyny " stary kawaler")
brat 1985 córka 6lat
brat 1990 ( brak żony/ dziewczyny " stary kawaler")
u żony
siostra 1980 3dzieci
żona 1983 brak dzieci
brat 1985 1 dziecko 2 w drodze
siostra 1988 2 dzieci