Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Nic a nic dopiero od kilku dni zaczęła pokazywac się blada kreska ale że ma być taka sama jak kontrolna uznawalam je za negatywy
No tak musza być tak samo zabarwione.
Chodzę dziś tak cały dzień jak śnieta spałabym non stop.
A z tymi kozami to facet przegina bi nie jesteśmy na wsi i jak dziecko podbiegnie i koza zrobi krzywdę to będzie miec problemy. O nim w gazecie pisali kiedyś ze dzieki kozom pokonał raka -
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Tusia ja nawet jak nie sikam to mam takie dzwne uczucie.. nic nie piecze nie swędzi tylko hm.. no taki zonk normalnie pierwszy raz tak mam.. wrazliwe jakby o coś takiego czułe...
Nana będzie dobrze
Ja chyba drzemkę utnenana266 lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:ja pierdykam! Dobrze, że kuźwa z tygrysem nie chodzi
Ale fakt jakieś dziecko podbiegnie, podokucza, a ta jak wyjedzie z kopyta to naprewdę krzywdę może zrobić..takiego kotka:). Nawet dotacje dostał z UE
na zakup. Czasami jak jadę do rodziców to ten gość chodzi z nią na smyczy wzdłuż drogi.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zolnierz-zalozyl-cyrk-zeby-moc-mieszkac-z-puma/ss12h
-
szygas wrote:TROCHE PRZYTULANIA I ZASNIESZ :p
Podstawilam mężowi stopy pod nos i on zasnął hahaha
SŁUCHAJCIE! !!!!
Weszlam teraz do kąpieli i zawsze najpierw zanim zacznę napuszczac wodę kucam w wannie i myje pączusia i słuchajcie śluz rozciagliwy przezeoczysto mętny. I to nie troszeczkę a masę tego ze mnie wypadło na 3 razy wyjmowalam i teraz tak to nie była śladowa ilość a na drugosc może z 7cm to miało i grube dość bo myślę że z 5mm na pewno
Sory ze tak to opisuje ale kurde!!!! Nigdy tyle takiego śluzu nie miałam? ! To wyglądało dziwnie
Zdjęcia nie zdążyłam zrobic ale męża zawołałam i pokazałam to jego reakcja :
"O kurwa" hahaha ktoś takie coś miał? Hahaha
-
olciaa wrote:niedaleko miejscowości (jakieś 10km) której mieszkają moi rodzice. Chłopak ma pumę
takiego kotka:). Nawet dotacje dostał z UE
na zakup. Czasami jak jadę do rodziców to ten gość chodzi z nią na smyczy wzdłuż drogi.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zolnierz-zalozyl-cyrk-zeby-moc-mieszkac-z-puma/ss12h
Ja jestem przeciwna żeby takie zwierzęta trzymać w niewoli jest to wielki kot wiadomo piękny ale jego miejsce jest na otwartych przestrzeniach.
Jeżeli jest suto nakarmuony człowiekowi nic nie grozi -
Tusia_87 wrote:Podstawilam mężowi stopy pod nos i on zasnął hahaha
SŁUCHAJCIE! !!!!
Weszlam teraz do kąpieli i zawsze najpierw zanim zacznę napuszczac wodę kucam w wannie i myje pączusia i słuchajcie śluz rozciagliwy przezeoczysto mętny. I to nie troszeczkę a masę tego ze mnie wypadło na 3 razy wyjmowalam i teraz tak to nie była śladowa ilość a na drugosc może z 7cm to miało i grube dość bo myślę że z 5mm na pewno
Sory ze tak to opisuje ale kurde!!!! Nigdy tyle takiego śluzu nie miałam? ! To wyglądało dziwnie
Zdjęcia nie zdążyłam zrobic ale męża zawołałam i pokazałam to jego reakcja :
"O kurwa" hahaha ktoś takie coś miał? Hahaha
Tusia właśnie pisałam o tym.
Ja śluzu w cyklu jak na lekarstwo a przed wczoraj lało się ze mnie takie same coś -
Oj nadrobilam Was ja w weekend u brata byłam zrobiliśmy sobie andrzejki
trochę wypilam bo później nie wiadomo jak będzie hi hi Nana kochana trzymam kciuki by było wszystko dobrze dobrze ze już nie krwawisz jesteście z dzidzia silni i dacie radę
Tusia ja nie miałam nigdy takiego sluzu oby to coś dobrego wrozylo
Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
http://www.google.pl/search?q=%C5%9Bluz+w+ci%C4%85%C5%BCy&client=ms-android-samsung&site=webhp&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2z-6-zMnQAhUGhSwKHcFED8QQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#tbm=isch&q=sluz+w+ciazy&imgdii=Cxcpr-oeck-76M%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A&imgrc=CGdJ_iQ82Re9sM%3A
Tak to wyglądało mniej więcej zapozyczylam z internetu z tym ze moje dużo dłuższe ale tak gęste i bardziej przezroczyste
I moje cycki osiągnęły poziom master są tak spuchniete ze nie wiem mąż mówi ze arbuzy. .. -
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:http://www.google.pl/search?q=%C5%9Bluz+w+ci%C4%85%C5%BCy&client=ms-android-samsung&site=webhp&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2z-6-zMnQAhUGhSwKHcFED8QQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#tbm=isch&q=sluz+w+ciazy&imgdii=Cxcpr-oeck-76M%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A&imgrc=CGdJ_iQ82Re9sM%3A
Tak to wyglądało mniej więcej zapozyczylam z internetu z tym ze moje dużo dłuższe ale tak gęste i bardziej przezroczyste
I moje cycki osiągnęły poziom master są tak spuchniete ze nie wiem mąż mówi ze arbuzy. ..
Moja gin powtarza, że biały śluz jest objawem dużego stężenia progesteronu.Ja go mam zawsze na tony, ale ja biorę go doustnie i domięśniowo od 2 fazy.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny