Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Moje biedne dziecko od wczoraj wymiotuje i gorączkę teraz dostała
Aż tydzień zdrowa była.
Współczuję jelitowka w tym roku sieje prawdziwe spustoszenie...sama miałam w piątek na szczęście dzień rzygania gorączka 38.5 na następny dzień już mogłam kilka chrupkow kukurydzianych zjeść. Dawaj jej pepsi łyżeczką co 5 minut jedna łyżeczkę mi pomogło -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:20
Lili91, Dombrusia, Ink@, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:A ilu dniowe masz cykle? Poczekaj jeszcze
I pytanie z innej beczki dlaczego codziennie od 1dc robisz testy owulacyjne?
Poczekam poczekam nie chce mi się w takie zimno lecieć do apteki po test.cykle mam różnie 3mies temu 60 dni 2msc temu 28 w tamtym miesiącu 37.
Odp.na 2 pytanie: dlatego że i mój kalendarzyk w aplikacji w telefonie i ovufriend w jednym czasie wyznaczają mi owu. Ale że mam ich zapas z allegro to chciałam się przekonać czy i kiedy mi one o ile wogole pokażą owu. Czysta ciekawość coś jak doświadczenie czy działają u mnie. -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Wiecie co, właśnie sobie wymyśliłam ze zrobię pierogi a co. Jeszcze nigdy nie robiłam sama tylko z mama a to właściwie sprowadzało sie w moim przypadku to lepienia
także challenge accepted ! Lecę do sklepu po składniki
Pierogi to jest wyzwaniedla mnie ugniecenie idealnego ciasta akurat jest wyzwaniem a z czym te pierożki?
-
Dombrusia wrote:Poczekam poczekam nie chce mi się w takie zimno lecieć do apteki po test.cykle mam różnie 3mies temu 60 dni 2msc temu 28 w tamtym miesiącu 37.
Odp.na 2 pytanie: dlatego że i mój kalendarzyk w aplikacji w telefonie i ovufriend w jednym czasie wyznaczają mi owu. Ale że mam ich zapas z allegro to chciałam się przekonać czy i kiedy mi one o ile wogole pokażą owu. Czysta ciekawość coś jak doświadczenie czy działają u mnie.
Mysle ze wystarczyłoby robić między 11 a 22 dc maks. Ale widze ze same negatywy dobrze je robiłaś? W sensie 2h przed robieniem nie piłas nic?
-
Kuchcinka wrote:Wiecie co, właśnie sobie wymyśliłam ze zrobię pierogi a co. Jeszcze nigdy nie robiłam sama tylko z mama a to właściwie sprowadzało sie w moim przypadku to lepienia
także challenge accepted ! Lecę do sklepu po składniki
Zrób ze szpinakiem i ricotta to wpadnę -
Zuza33 wrote:Psy i koty niektórym nie wystarczają
Dokładnie haha I słuchajcie ten facet kiedyś chodził z kozami tylko na ogródkach działkowych tam w tyle widac na zdjęciu. A teraz chodzi z tymi kozami wszędzie i dookoła blokow i przy placu zabaw ciekawe co by zrobił gdyby któraś koza dziecko pobodla albo raciczkami krzywdę zrobilaEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Mysle ze wystarczyłoby robić między 11 a 22 dc maks. Ale widze ze same negatywy dobrze je robiłaś? W sensie 2h przed robieniem nie piłas nic?
Nic a nic dopiero od kilku dni zaczęła pokazywac się blada kreska ale że ma być taka sama jak kontrolna uznawalam je za negatywy