Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Aa ale jest jeden plus tej klotni.
Nie sa to wprawdzie kopniaki, ale chyba czuje kogos tam w brzuszkujak przyloze reke to oprocz tetna odczuwam troche takie nieregularne jakby ruchy, jestem prawie pewna, ze to moj dzidzius
Martynkowy Dzidziuś !!!Fasolek Ci daje znaka."mama nie pękaj, będzie git!"
Martynka1234, Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Haha albo cos w stylu:
"Ty matka, zaraz nakopie ojcu, ze Cie denerwuje" haha
haha "ogarnij się bo Cie w jelito kopnę"a ojcu jak już wyjdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 20:53
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:ulaalaa.. Tusia ja tam czekam, aż zatestujesz i 3mam mocno kciuki! :*
Wiesz nie doszukuje się w tym ciąży tylko ten śluz taki dziwny i zastanawiam się czy ktoś ma taki czy to może od tego wiesiołka czy co bo pierwszy raz w życiu na oczy widzialam tyle tego hahaInk@ lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:O matko... Tusia weszlam w ten link, ale prawie zygnelam. No ale jak juz weszlam to moge ci powiedziec, ze ja co jakis czas taki mam, a na poczatku ciazy bylo go najwiecej. Wiec to chyba dobry znak
ALE
Przepraszam musze to dodac, mam nadzieje, ze sie nie pogniewaszkochana, Ty co miesiac masz te wszystkie objawy ciazowe
pamietam jak albo w tamtym, albo w jeszcze poprzednim miesiacu tez pisalam Ci, ze mialam taki sluz jak wtedy Twoj, mialas tez rozpulchnione wejscie pochwy tak samo jak ja - ogolnie pamietam, bo wlasnie Ciebie jedynej bylam tak pewna, jak zadnej innej tutaj
wiem, ze za kazdym razem sie wydaje, ze ten cykl jest inny, ale akurat w Twoim przypadku nie sugerowalabym sie niczym, tylko no coz.. czekala cierpliwie
zrob ta bete w dniu @, bo dodatkowo czasem ci sie @ spoznia, objawy wystepuja typowo ciazowe, a ciazy u Ciebie nie ma
Z calego serduszka zycze Ci zeby ten cykl byl owocny :-* ale czekaj cierpliwie :-*
Dzięki
W sluzie nie dopatruje się już objawów ciąży na pewno hihi w zeszłym cyklu miałam mleczny i w nim domieszke właśnie galaretk a teraz była taka sama galaretka hehe dziwne to takie -
Malrtynka, kopnij w dupę tego męża i powiedz mu, żeby sie zastanowił, bo jesteś w ciąży no heloł
Tak to dzidzia) i po czekoladzie i cukrze generalnie się groszki bardzo pobudzają. Więc jak już euforia minie i zacznie Ci groszek walić po żebrach nie polecam na noc cukrów
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Malrtynka, kopnij w dupę tego męża i powiedz mu, żeby sie zastanowił, bo jesteś w ciąży no heloł
Tak to dzidzia) i po czekoladzie i cukrze generalnie się groszki bardzo pobudzają. Więc jak już euforia minie i zacznie Ci groszek walić po żebrach nie polecam na noc cukrów
Martka10 lubi tę wiadomość
-
A męża kopnij w dupala jak taki jest nie potrafi ugryźć się w język ja bym mu wykrzyczala ze jest zwykłym dupkiem skoro tak jeszcze nie oszukujmy się znęca się w jakis sposób pomimo że prosisz aby przestał.
Ja bym cały tydzień spala osobno albo i dłużej. -
Ink@ wrote:ja płaczę.. rzadko ale zdarza się. mam stresującą pracę i to mi pomaga.. wtulam sie i płacze, nic fajnego ale jak mam kulminację z całego tyg to muszę, bo zaczne czymś rzucać hehe..czuję się obnażona ze słabości, ale to w końcu mój mâż i na szczęście mnie rozumie
Ja dziś ukryłam się w łazience i po cichaczu się popłakałam ale tak w sumie nie wiem czemu bo nigdy takie rzeczy nie doprowadzają mnie do łez. Z bezsilności bo mnie mój tata wkurzył. Maż nic nie wie pewnie przeczyta i będzie pytac hehe. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:21
Tusia_87, olciaa, myszeczka89, Effy, Martka10, Dombrusia, Zuza33, InBlue, nana266 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Tusia bo to ciąża na bank!
Martynka wspaaaaaaniale ze maleństwo zaczęło dawać o sobie znać w brzuszku
A ja sie pochwale ze ulepiłam juz 80 pierogów ruskich i jeszcze nie skoczyłam
O jaaaa!!!wyglądają cudownie
Daj przepis na ciasto bo mi nigdy ciasto nie wychodziło to może zrobię i ja w wolny dzień
A ciąża na pewno albo będzie a jak nie to urojona hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:52
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Dzięki
W sluzie nie dopatruje się już objawów ciąży na pewno hihi w zeszłym cyklu miałam mleczny i w nim domieszke właśnie galaretk a teraz była taka sama galaretka hehe dziwne to takie
-
nick nieaktualny