Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szygas wrote:u mnie w rodzinie
brat 1981 na syna 10lat
ja 1982 brak dzieci
brat 1983 brak dzieci( brak żony/ dziewczyny " stary kawaler")
brat 1985 córka 6lat
brat 1990 ( brak żony/ dziewczyny " stary kawaler")
u żony
siostra 1980 3dzieci
żona 1983 brak dzieci
brat 1985 1 dziecko 2 w drodze
siostra 1988 2 dzieci
Haha ha ha znów sie turlam 1983, 1990 ! Stary kawalerxD
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:24
Zuza33, szygas lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Zwróciłaś ?
Ale Wy kochane czasmi mnie rozbrajacie , nadrabiałam Was chwile i przez 4 strony , serio CZTERY strony namawialyscie Romka i jego zonę na test Hahaha
Ja uważam ze jak bierzecie taki arsenał leków to one mogą rożnie wpływać na @. Ja w zeszlym miesiącu brałam dupka po razy pierwszy i po raz pierwszy w życiu tez plamilam przez 2 dni zanim przysżedl okres i rozumiem w 100% dlaczego żona woli sie wstrzymać przed robieniem testu. Podejrzewam ze juz wiele razy sie zawiedliście i juz wiele razy robiła testy z nadzieja na dwie kreski których nie było. Nie ma co nikogo namawiać jak ktoś nie chce. Jeśli jest ciąża to nie ucieknieale faktycznie jeśli do pojutrza nie przyjdzie @ to koniecznie test, bo plamienia w ciazy trzeba szybko konsultować z lekarzem i pewnie żona nie powinna odstawiać wtedy dupka. Ja po ostatnim niepowodzeniu tez juz nigdy wiecej niej zrobię testu przed terminem @ ani nawet w terminie @ tylko poczekam aż sie porządnie @ spóźni.
Zuza przerabiałam kaca od winka cały dzien wczorajwspółczuje hehe ;*
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:24
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Zwróciłaś ?
Ale Wy kochane czasmi mnie rozbrajacie , nadrabiałam Was chwile i przez 4 strony , serio CZTERY strony namawialyscie Romka i jego zonę na test Hahaha
*
Hahahaha Cztery strony, ale Romek z żoną się nie dali namówić, twarde sztuki
Połowa z nas na drugiej stronie po test do apteki by biegłaszygas, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:25
-
nick nieaktualny