Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Hejka z rana u mnie powoli temp spada jak nic jutro będzie @
Wiec dobrze ze nie namowilyscie mnie na testowanie masakra jakas hehe27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Dziękuję Wam kochane za piękne życzenia
Miło mi, że o mnie pamiętacie
Ja późno dzisiaj wróciłam z pracy. Teraz z mężem winko urodzinowe popijam. @ jeszcze nie ma.
Lisa85 lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:Ja tam nie wierze juz w te wykresy...czekamy dalej
Tez przestaje wierzyć do tego poszlam na biegu głowę umyć nad wanna i do wanny zwymiotowalam podczas mycia głowy zrobiło mi się niedobrze i cofnął się ten kwas z żołądkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 07:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Nie jestem w stanie Was nadrobićcały dzień jestem w pracy,a tam przed szefowa chowam telefon bo ciagle sie czepia, a jak wracam wieczorem to masakra do nadrabiania...
Tusia trzymam kciuki! Ja juz na temperaturę nie zwracam uwagi. Mierze bo mam opłacony abonament na ovu, ale nie przejmuje sie tym co wychodzi, czuje, ze ten cykl bedzie szczęśliwyuda sie!!!
Wracając dotrą tu L4: otóż uważam, ze skoro jest wskazanie do leżenia a nie do siedzenia w pracy, skoro lekarz daje to zwolnienie to je bierzemy! Pracodawcy często gęsto nie doceniają swoich pracowników, nie przejmują sie nimi, ciagle słyszę od swojej szefowej zeby przypadkiem nie chorować bo przecież teraz jest taki kocioł. Na ciąże to muszę w ogóle sie umówić z koleżanka która jest po ślubie bodzie w jednym czasie nie możemy iść na zwolnienie...prananoja. Dlatego jestem zdania, ze jak tylko będę w ciąży od razu Irena L4. I choćbym miała leżeć tyłkiem do góry, to będę leżeć! Jeszcze sie w życiu napracuje. A mam nadzieje, ze szybko zmienię praceWojcinka, Martynka1234, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:18
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:18
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Wczoraj wypełnialiśmy z mężem ankietę do kliniki...juz sie nie mogę doczekać tej piątkowej wizyty u lekarza. Bardzo jestem ciekawa co powie, jak nasionka męża.
Zazdroszczę rozsadnego męża mój stwierdził że za krótko się staramy i chce poczekać do końca roku -
Tusia_87 wrote:Tez przestaje wierzyć do tego poszlam na biegu głowę umyć nad wanna i do wanny zwymiotowalam podczas mycia głowy zrobiło mi się niedobrze i cofnął się ten kwas z żołądka
Ja chyba podobnie jak Viola nie będę mierzyła temperatury albo tylko do potwierdzenia owulacji i koniec na tym, za bardzo się stresuje jak mierze...W ubiegłym miesiącu miałam ładny wykres, w tym jakis "pierdolnięty", nie wiem od czego to zależy, bo i pora ta sama i termometr. Ehh
27 lat, pierwsza fasolka
-
Dombrusia wrote:Zazdroszczę rozsadnego męża mój stwierdził że za krótko się staramy i chce poczekać do końca roku
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Kuchcinka wrote:Rozumiem ze wyniki seminogramu poznacie dopiero w piątek czy juz wcześniej bedą do odebrania?