Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zafasolkowane - ich terminy porodów i płeć dziecka
KateA92...............10.01 ♂
Anq05..................10.04 ♀
Martynka1234......21.04
Nana266..............26.05
Mila123........................♂
Monia1028...................♂
Kania901..............24.06
Natka2..................
Stella_88..............28.07
Caroline29
Kaśka2608
Komcia
Olciaaaa4
Lili91
Bianka87
Onaa123Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 08:58
Martynka1234, Ink@, nana266, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Martynka a moze byc z takimi symbolami?
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Mi po 5-tym cyklu ginekolog powiedział, by zbadać nasionka bo teraz nie ma tak jak dawniej że jak coś to wina kobiety, wyrównało się...
No to samo wczoraj uslyszalam od gin. Natomiast mój świetny mąż stwierdził że jeszcze nie ma takiej potrzeby. Dopiero w Nowym roku. Szlak mnie z nim trafi -
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Witajcie kochane ja już w pracy i standardowo kawa i juz mnie się odechciało pracy:)
Ha ha taki mój biedny żywot..
Syn sie bardzo dobrze czuł popikł do szkoły...
A ja muszę wisieć do 16:)
Koleżanka z wkurwem to będę miała samotny dzień
Ale jak wrócćę do domu odpocznę sobie w końcu:)
Hej całe szczęście że syn zdrowy jak ryba. Ja też dziś wracam do pracy bleee huk szum ludzi od zajebania duchota....odechciewa mi się tam iść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:5 cykli to jeszcze rzeczywiscie jest dosc krotki okres czasu, spojrz np. Caroline udalo sie w 5 cyklu, a Natce w 7 cyklu
ale wiadomo, ze zawsze jak cos to warto wiedziec szybciej.
No chcąc nie chcąc to są takie dzikie cykle wiesz bez mierzenia temp a tu może była owu ale pieron wie kiedy itd. No choćbym nawet chciała to sama se tych plemnikow nie wydlubie on mi jest do tego potrzebny. Poczekam do stycznia wtedy się już nie będę pierdolić w tańcu badania albo wyprowadzka.Martynka1234, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Pewnie tak, nie mowie ze nie, bo faktycznie jakas sie zrobilam placzliwa i pewnie to hormony ciazowe. A wczoraj sie na niego wkurwilam, bo prosilam go, zeby wzial wolne w srode i poszedl ze mna do lekarza, obiecal ze wzial. Kurwa, przemilczalalm sprawe tych 3 dni wolnych, co wzial jak mnie nie bylo. A ten mnie informuje, ze jednak nie moze bo ma duzo pracy.
I jeszcze NAPRAWDE nie bylabym moze taka zla, gdyby przyszedl i powiedzial "kochanie, sluchaj, bardzo cie przepraszam, wiem ze ci obiecalem, ale nie moge wziac wolnego, wiem moglem wczesniej juz wziac, daloby sie jakos przelozyc ta wizyte? " to jeszcze jakos by to zrozumiala, ale on tak po prostu mowi, ze nie moze, a jak mu wypomnialam te jego wolne to on do mnie, ze znowu sie go czepiam, ze on chcial odpoczac i ze UWAGA: to byl najlepszy tydzien w jego zyciu. Przysiegam, ze tak powiedzial. Potem wprawdzie powedzial, ze nie chodzilo mu, ze w zyciu, ale ze w ostatnim czasie bla bla, .. znowu zachcialo mi sie plakac( dzis mam w dupie, obiadu nie robie, nic nie robie, jak wroci z pracy to niech sobie spedzi swoj nakjlepszy dzien w zyciu beze mnie i niech mu sie samo ugotuje i posprzata.
Też tak robię jak mnie mój wkurwi....gorgoly sterta garow do mycia i burdel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:A moim zdaniem to nie ma znaczenia, mi tez sie "udało" w 7cs a jednak 2 miesiące pozniej okazało sie ze plemniczki sa liche.
Powtórzę jeszcze raz co sadze o seminogramie - jest to "badanie" bezbolesne, a wręcz w jakimś tam stopniu przyjemne i faceci powinni wziąć sie w garść i je po prostu robić. Ponad 50% mężczyzn ma nasienie poniżej standardów WHO wiec naiwnym jest myślenie ze "akurat mnie" to nie dotyczy. Ja cholernie żałuje ze mój nie wykonał badania na samym początku starań i uważam ze tak samo jak kobiety robią cytologię profilaktycznie tak samo mężczyźni raz na rok powinni sobie badać nasionka. Nikt oczywiście takiej kampanii nie rozpocznie bo przecież panowie sa idealni i nie wolno nikomu kwestionować ich "męskości"...
Ba kwestionowac ! Wogole nie wolno się odzywać mój brat ma to ja też będę mieć to nie moja wina gdzie indziej jest przyczyna. Niestety mój mąż to dzik jakich mało. Daje mu czas do stycznia skończyła się moja cierpliwość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Faceci to durne typy. Ich to nie obchodzi czy ty w ciąży czy nie. Wczoraj mój wpadł po pracy do mieszkania, przebrał sie bo jechał z bratem na wyciąg zaglądnąć i krzyczy cos do mnie z pokoju a prawie napuszczalam wody do wanny dla małego wiec nie słyszałam czego on chce. Pytam cooo??? I słyszę tylko jakieś nie to nie bez łaski o trzasnął drzwiami. O kurwa jak sie wkurwilam! Wyleciałam na korytarz i sie go pytam czego chce i czy nie widzi ze dziecku wodę nalewam i gowno słychać w łazience?! Tak trudno było podejść do łazienki?! A on z pretensjami ze pyta czy pieluchy małemu ma kupić (na noc jeszcze mu zakładam), odpowiedziałam mu takim samym tonem jak on mi ze nie i se poszłam. I o chuj mu chodzi???!!! No i znowu sie nie odzywamy. Tym razem ja nie popuszczę bo to jego ewidentne widzi mi sie byle był pretekst do kłótni. Chce? To ma. Proszę bardzo. A niech se pamięta, Kuchcinka chyba to polubiłaś na FB ze jaki facet przez dzień taka żona w nocy. Niech sie pogodzi z Zosia Rączkowską.
-