Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    o to dobrze, ze nie ma juz krwi :)) moze na usg powiedza ci plec, chociaz wiem, ze nie to jest teraz dla ciebie najwazniejsze :)
    Jesli nie to wizyte mam za tydzień to wtedy będę moze cos wiedzieć :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutka bardzo dobrze ze wszystko wraca do normy i kuruja cie tam jak w Spa;)
    Teraz badanko i do domku:)

nana266 lubi tę wiadomość

• nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka Ty to męża krótko trzymasz ;)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Hej dziewczyny ja właśnie czekam sobie na USG i decyzje czy mnie wypuszcza. Lekarz mowil ze mogę dalej "brudzić" ale najważniejsze ze nie ma krwi :)

Powiem Wam ze zle tu nie mam leze sama na dużej sali do góry brzuchem caly dzien, jeść przynoszą śpię kiedy chce ;)

Normalnie jak niemowlak ;-) :-D
    Powodzenia na usg :*

nana266 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:26

Wojcinka lubi tę wiadomość

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:15

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnione życzenia Lisa, wszystkiego najlepszego! dzidziusia pięknego :* i czego sobie tylko zapragniesz :**
    Martka10 - oszczędzać się? haha a wiesz, co szefowa powiedziała do mnie? żebym nie udawała ciązy, żebym pracowała tak jak inni, tzn żebym dźwigała normalnie wszystko... rozumiecie? a przecież jak jej powiedziałam o ciąży, to taka milutka była, mówiła żebym uważała na siebie i w ogóle, a teraz? haha dobre, co? powiedziała, że nie mam zaświadczenia o ciąży, to w niej nie jestem ;/ skąd mam wziąć takie zaświadczenie ciekawe ;/ przecież mi nie dał jeszcze ginekolog na 1 wizycie, na której było widać dopiero sam pęcherzy ciążowy... ;/ zdenerwowała mnie...
    stella_88 - spanie, powiadasz? a masz jeszcze jakieś objawy już? :) a Ty na wizytę drugą idziesz którego? 5 grudnia?
    caroline29 - myślisz, że sam wynik bety wystarczy? ja to mam wrażenie, że nikt nie wierzy jeszcze w moją ciążę, póki nie mam tego jeba**** zaświadczenia... :(
    Viriki - mi też smutno bardzo, że nie zobaczyłaś dwóch kreseczek :( przutulasek :***** nie poddawaj się :*
    Kuchcinka - zajebiste i napewno smaczne te Pretzle <mniam mniam> :) a co do terminu porodu, to jeszcze nie znam, mogę jedynie z neta podać, że wychodzi mi na 21 lipca, chociaż nie wiem dokładnie, bo u mnie różne były te cykle
    Tusia_87 - trzymam mocno mocno kciuki za udany teścior :** haha ale dobre ztym bolącym zębem xD a mnie nie boli :( hehe
    Monia1028 - śliczny brzusio :) ale kaszanka z cebulką??? po co to pisałaś? jak to przeczytałam, to mi ochota przyszła!! muszę zjeść jeszcze dzisiaj heheeheheh :D
    Tasza - za tydzień już mam drugą wizytę u gina, więc nie wiem, a jak powie, że nie mam zaświadczenia o ciąży i nic mi nie zrobi? a kot mój wszystko drapie, wszędzie włazi, oczywiście tam gdzie nie można, mnie też drapie i gryzie, czasami liże, jest ogólnie uparty, złośliwy i nie wiem, czy to to się zmieni :(
    szygas - :( przykro mi jest takie coś słyszeć, że znowu się nie udało :( ale jesteśmy z Wami :*
    Martynka1234 - ja też nakrzyczałam na swojego dzisiaj z rana, bo mnie zdenerwował, prosiłam go z 3 dni temu, żeby posprzątał kuchnię, nie zrobił tego, dzisiaj już się wkurzyłam i tak mu wygarnęłam, że raz dwa to zrobił i to przed wyjściem do pracy ha! no nu już normalnie nie można wytrzymać czasami z tymi facetami ;p i teżpowiedziałam mu, że obiadu przez tydzień, a nawet dłużej nie będę robiła ;p
    Dombrusia - jak bym słyszała swojego, takie same pytania zadaje... źle zrobił, a się pyta głupio O co ci znowu chodzi? itp ...
    A prywatnie też muszę się umawiać na wizytę? czy normalnie mogę iść i mnie przyjmie wcześniej niż 6 grudnia? ale kurczę, co jeśli, jak pójdę wcześniej i nie będzie jeszcze serduszka? :(
    Wczoraj mnie zaczęło trochę boleć nie piec, warga sromowa, jak sikam to nie boli... to przez te czopki? Dzisiaj mam wolne od pracy i idę na 13:50 do lekarza z tą nogą na usg

Lisa85, szygas lubią tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie uważacie, że zbyt krótkie trzymanie męża tez nie jest w porządku? Bo jak się spuści ze smyczy to może nie być za fajnie....Osobiście uważam, że skoro mąż ( przynajmniej mój) pracuje ciężej i dłużej to nie spadnie mi korona z głowy robiąc mu herbatę, czy jak posprzątam w tym czasie - nawet 10-ty raz w tygodniu czekając na niego...

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onaa ale wredna ta Twoja szefowa :( kombinuj cos bo nie powinnaś tak ciężko pracować :*

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Hahaha skąd ja to znam :D mój wczoraj wrócił, czekały na niego pyszne zrobione przez żonkę pretzle, te siedzi zajada sie w najlepsze, ja usiadłam przy stole razem z nim ale juz nie jadłam a on nagle "napiłabym sie czegoś" to spojrzałam na niego wymownie i mowię - bozia raczki dała, lodówka stoi tam, ksieciuniu obsłuż sie. Uśmiechnął sie tylko i jadł dalej ale dupy nie podniósł Haha no nie mój problem nie będę jego służąca.
    Ale jak kiedyś mi powiedział ze jest brudno i mogłabym WRESZCIE posprzątać to zrobiłam mu awanturę nie z tej ziemi i skończyło sie tak ze ja leżałam na kanapie a on popieprzal z mopem, juz nigdy wiecej sie tak do mnie nie odezwał :P Dodam ze chodziło mu o kocie klaki , ja odkurzam z 3-4 razy w tyg ale w okresie wiosennym jak Kacper linieje to nie da sie nad nim nadarzyć a Artur miał jeszcze czelność powiedzieć mi ze w takim razie kiepsko sprzatam i ze mi nie wierzy ze tak często sprzątam bo ciagle jest syf na podłodze :P oj oberwało mu sie wtedy ;)

Kuchcinka - trymer Kacprowi załatw,ale taki z prawdziwego zdarzenia, bo większość jest do dupy. Skutkuje tym, ze jest o 70% mniej kłaków. Wiem, co mówię - mam bielutkie koty. Wszędzie sierścią było pościelone. Obierałam się z tego jeszcze w pracy zawsze.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Maz tez pracuje dluzej i ciężej ode mnie i staram się żeby miał zawsze obiad jak wróci z pracy ale nie mogę złego słowa na Niego powiedziec bo zawsze zmywa i pomaga mi w sprzątaniu a teraz nawet w sobotę jak pracuje to nie każe mi sprzatac ale ja póki dam rade to nie chce go wszystkim obarczać. Ale dba o mnie, każe odpoczywać i bron Boże nie mogę nic dźwigać ale przed ciąża tez tak bylo :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Lisa85 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:00

ojxe2n0alit7kw2e.png
    km5sjw4z2s29aglx.png
    5b09wn15c8ssxa0k.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa85 wrote:
    @ przyszła :( Tak jak myślałam. Teraz do gina muszę się umówić, żeby jeszcze raz cytologię zrobić i zobaczyć czy te bakterie wyleczyłam ehh...
    Lisa przytulam mocno kochana :*

Lisa85 lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nana266, 19ina90 lubią tę wiadomość

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:15

Tasza lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Mila123 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin na 22 luty :-)

Wojcinka, caroline29 lubią tę wiadomość

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa przykro mi :( :( :(
    Tak, szefowa właśnie tak mi powiedziała, a jak już będę miała zaświadczenie o ciąży, to jak jej pokaże, to jej powiem parę słówek... myślałam, że jest w porządku ;/ ok idę teraz do brata i do mojej kochanej Aurelci, która już gaworzy :))))

• Lisa85 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:00

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ojxe2n0alit7kw2e.png
    km5sjw4z2s29aglx.png
    5b09wn15c8ssxa0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wojcinka, nick nieaktualny, Tasza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa85 wrote:
    Miłego dnia. Ja szykuje się do pracy.

miłego Kochana :*

‹‹ 853 854 855 856 857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ