X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    o to dobrze, ze nie ma juz krwi :)) moze na usg powiedza ci plec, chociaz wiem, ze nie to jest teraz dla ciebie najwazniejsze :)
    Jesli nie to wizyte mam za tydzień to wtedy będę moze cos wiedzieć :)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutka bardzo dobrze ze wszystko wraca do normy i kuruja cie tam jak w Spa;)
    Teraz badanko i do domku:)

nana266 lubi tę wiadomość

• nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka Ty to męża krótko trzymasz ;)

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Hej dziewczyny ja właśnie czekam sobie na USG i decyzje czy mnie wypuszcza. Lekarz mowil ze mogę dalej "brudzić" ale najważniejsze ze nie ma krwi :)

Powiem Wam ze zle tu nie mam leze sama na dużej sali do góry brzuchem caly dzien, jeść przynoszą śpię kiedy chce ;)

Normalnie jak niemowlak ;-) :-D
    Powodzenia na usg :*

nana266 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:26

Wojcinka lubi tę wiadomość

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:15

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnione życzenia Lisa, wszystkiego najlepszego! dzidziusia pięknego :* i czego sobie tylko zapragniesz :**
    Martka10 - oszczędzać się? haha a wiesz, co szefowa powiedziała do mnie? żebym nie udawała ciązy, żebym pracowała tak jak inni, tzn żebym dźwigała normalnie wszystko... rozumiecie? a przecież jak jej powiedziałam o ciąży, to taka milutka była, mówiła żebym uważała na siebie i w ogóle, a teraz? haha dobre, co? powiedziała, że nie mam zaświadczenia o ciąży, to w niej nie jestem ;/ skąd mam wziąć takie zaświadczenie ciekawe ;/ przecież mi nie dał jeszcze ginekolog na 1 wizycie, na której było widać dopiero sam pęcherzy ciążowy... ;/ zdenerwowała mnie...
    stella_88 - spanie, powiadasz? a masz jeszcze jakieś objawy już? :) a Ty na wizytę drugą idziesz którego? 5 grudnia?
    caroline29 - myślisz, że sam wynik bety wystarczy? ja to mam wrażenie, że nikt nie wierzy jeszcze w moją ciążę, póki nie mam tego jeba**** zaświadczenia... :(
    Viriki - mi też smutno bardzo, że nie zobaczyłaś dwóch kreseczek :( przutulasek :***** nie poddawaj się :*
    Kuchcinka - zajebiste i napewno smaczne te Pretzle <mniam mniam> :) a co do terminu porodu, to jeszcze nie znam, mogę jedynie z neta podać, że wychodzi mi na 21 lipca, chociaż nie wiem dokładnie, bo u mnie różne były te cykle
    Tusia_87 - trzymam mocno mocno kciuki za udany teścior :** haha ale dobre ztym bolącym zębem xD a mnie nie boli :( hehe
    Monia1028 - śliczny brzusio :) ale kaszanka z cebulką??? po co to pisałaś? jak to przeczytałam, to mi ochota przyszła!! muszę zjeść jeszcze dzisiaj heheeheheh :D
    Tasza - za tydzień już mam drugą wizytę u gina, więc nie wiem, a jak powie, że nie mam zaświadczenia o ciąży i nic mi nie zrobi? a kot mój wszystko drapie, wszędzie włazi, oczywiście tam gdzie nie można, mnie też drapie i gryzie, czasami liże, jest ogólnie uparty, złośliwy i nie wiem, czy to to się zmieni :(
    szygas - :( przykro mi jest takie coś słyszeć, że znowu się nie udało :( ale jesteśmy z Wami :*
    Martynka1234 - ja też nakrzyczałam na swojego dzisiaj z rana, bo mnie zdenerwował, prosiłam go z 3 dni temu, żeby posprzątał kuchnię, nie zrobił tego, dzisiaj już się wkurzyłam i tak mu wygarnęłam, że raz dwa to zrobił i to przed wyjściem do pracy ha! no nu już normalnie nie można wytrzymać czasami z tymi facetami ;p i teżpowiedziałam mu, że obiadu przez tydzień, a nawet dłużej nie będę robiła ;p
    Dombrusia - jak bym słyszała swojego, takie same pytania zadaje... źle zrobił, a się pyta głupio O co ci znowu chodzi? itp ...
    A prywatnie też muszę się umawiać na wizytę? czy normalnie mogę iść i mnie przyjmie wcześniej niż 6 grudnia? ale kurczę, co jeśli, jak pójdę wcześniej i nie będzie jeszcze serduszka? :(
    Wczoraj mnie zaczęło trochę boleć nie piec, warga sromowa, jak sikam to nie boli... to przez te czopki? Dzisiaj mam wolne od pracy i idę na 13:50 do lekarza z tą nogą na usg

Lisa85, szygas lubią tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie uważacie, że zbyt krótkie trzymanie męża tez nie jest w porządku? Bo jak się spuści ze smyczy to może nie być za fajnie....Osobiście uważam, że skoro mąż ( przynajmniej mój) pracuje ciężej i dłużej to nie spadnie mi korona z głowy robiąc mu herbatę, czy jak posprzątam w tym czasie - nawet 10-ty raz w tygodniu czekając na niego...

Agnieszka93, Martka10 lubią tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onaa ale wredna ta Twoja szefowa :( kombinuj cos bo nie powinnaś tak ciężko pracować :*

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Hahaha skąd ja to znam :D mój wczoraj wrócił, czekały na niego pyszne zrobione przez żonkę pretzle, te siedzi zajada sie w najlepsze, ja usiadłam przy stole razem z nim ale juz nie jadłam a on nagle "napiłabym sie czegoś" to spojrzałam na niego wymownie i mowię - bozia raczki dała, lodówka stoi tam, ksieciuniu obsłuż sie. Uśmiechnął sie tylko i jadł dalej ale dupy nie podniósł Haha no nie mój problem nie będę jego służąca.
    Ale jak kiedyś mi powiedział ze jest brudno i mogłabym WRESZCIE posprzątać to zrobiłam mu awanturę nie z tej ziemi i skończyło sie tak ze ja leżałam na kanapie a on popieprzal z mopem, juz nigdy wiecej sie tak do mnie nie odezwał :P Dodam ze chodziło mu o kocie klaki , ja odkurzam z 3-4 razy w tyg ale w okresie wiosennym jak Kacper linieje to nie da sie nad nim nadarzyć a Artur miał jeszcze czelność powiedzieć mi ze w takim razie kiepsko sprzatam i ze mi nie wierzy ze tak często sprzątam bo ciagle jest syf na podłodze :P oj oberwało mu sie wtedy ;)

Kuchcinka - trymer Kacprowi załatw,ale taki z prawdziwego zdarzenia, bo większość jest do dupy. Skutkuje tym, ze jest o 70% mniej kłaków. Wiem, co mówię - mam bielutkie koty. Wszędzie sierścią było pościelone. Obierałam się z tego jeszcze w pracy zawsze.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Maz tez pracuje dluzej i ciężej ode mnie i staram się żeby miał zawsze obiad jak wróci z pracy ale nie mogę złego słowa na Niego powiedziec bo zawsze zmywa i pomaga mi w sprzątaniu a teraz nawet w sobotę jak pracuje to nie każe mi sprzatac ale ja póki dam rade to nie chce go wszystkim obarczać. Ale dba o mnie, każe odpoczywać i bron Boże nie mogę nic dźwigać ale przed ciąża tez tak bylo :)

Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • Lisa85 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:00

ojxe2n0alit7kw2e.png
    km5sjw4z2s29aglx.png
    5b09wn15c8ssxa0k.png
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa85 wrote:
    @ przyszła :( Tak jak myślałam. Teraz do gina muszę się umówić, żeby jeszcze raz cytologię zrobić i zobaczyć czy te bakterie wyleczyłam ehh...
    Lisa przytulam mocno kochana :*

Lisa85 lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nana266, 19ina90 lubią tę wiadomość

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:15

Tasza lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Mila123 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin na 22 luty :-)

Wojcinka, caroline29 lubią tę wiadomość

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa przykro mi :( :( :(
    Tak, szefowa właśnie tak mi powiedziała, a jak już będę miała zaświadczenie o ciąży, to jak jej pokaże, to jej powiem parę słówek... myślałam, że jest w porządku ;/ ok idę teraz do brata i do mojej kochanej Aurelci, która już gaworzy :))))

• Lisa85 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:00

Ink@ lubi tę wiadomość

ojxe2n0alit7kw2e.png
    km5sjw4z2s29aglx.png
    5b09wn15c8ssxa0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wojcinka, Ink@, Tasza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa85 wrote:
    Miłego dnia. Ja szykuje się do pracy.

miłego Kochana :*

‹‹ 853 854 855 856 857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ