Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka , Natka wchodzcie na to forum co dziewczyny pisza
toz to forum idealne dla nas
sorki, ale ja sie tam przenosze, milo bylo, ale tam czuje sie lepiej
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Ina tak w ogóle to testowalas juz? Wg tabelki miało to dzisiaj nastąpić, ale juz sie pogubiłam i nie pamietam czy sikałas czy nie
zawsze jak mam spadek na 36.7 to dostaje @, dzisiaj 36.84 ale zobaczymy co jutro. Wczoraj mnie bolały jajniki, dzisiaj narazie nie, tylko biust ciężki. może zmarnuje jutro testWojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Nana daj znac jak po usg
X
Ona okropna ta twoja szefowa. Kiedy masz teraz gin ? Chciała byc pójść na zwolnienie ? W sklepie praca nienajlzejsza, czasem trzeba podzwigac.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Co do nowenny....moim skromnym zdaniem wiara czyni cuda....nie ma dla mnie nic "innego", "smiesznego" w tym, że w Bogu pokładają wiarę. Czasem są takie sytuacje, że tylko On może pomóc. Ja osobiście wierzę i modlę się ale sama wieczorem, nie okazując się szerzej z tym. Każdy robi to inaczej.
Agnieszka93, anq05, Lisa85 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Nana daj znac jak po usg
X
Ona okropna ta twoja szefowa. Kiedy masz teraz gin ? Chciała byc pójść na zwolnienie ? W sklepie praca nienajlzejsza, czasem trzeba podzwigac.Ewelina2605 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:ha ha a widziałayście ten temat nowennna staraczek:) normalnie jak na to patrzę tarzam się ze śmiechu...
Może ze względu na zawody jakie wykonywałam w różnych środowiskach lokalnych ,a może ze względów charakterologicznych tak mi się złożyło, ale nie oceniam. Jeśli to nie jest despotyczny dewotyzm propagowany przez, niektóre kręgi społeczne, czy to religijne czy kulturowe - nie turlam się z takich powodów. Nie przeszkadza mi ani żadna grupa religijna, ani orientacje seksualne - byle ludziom dawało to możliwość osobistej satysfakcji, która prowadzi do czegoś pozytywnego. Niech każdy jest jaki chce. Jeśli moje dziecko napieprza się z kogoś oceniając go - zrypę ma murowaną za każdym razem. Ma być tolerancyjne. Z czego powiem dziewczyny uczciwie - gdyby ktoś gwarantował mi, że codzienne leżenie krzyżem doprowadzi moje ciąże do terminu - leżałabym wyciągnięta bez dyskusji. I Wy też. Każdy.Agnieszka93, anq05 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ina tylko ze to kwestia czy ktos wierzy czy nie , i wiadomo, ze dla kogos niewierzacego bedzie to dziwne, modlenie sie do kogos/czegos co nie istnieje. Chociaz ja nikomu nie mowie co ma robic, kazdy moze wierzyc w co chce, dlatego ja nie krytykuje nigdy nikogo, ze jest innej wiary niz ja. Dopoki mnie to nie dotyczy to mi to nie przeszkadza absolutnie.
Agnieszka93, anq05 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
Nie ważne jakim sposobem, nie istotne jakimi medykamentami,w jakich gabinetach, prośbami, zaklinaniem rzeczywistości i natury działającej wbrew Nam, modlitwami - wszystkie mamy 1 priorytet. Zajść w ciąże. Donosić. Urodzić. Wychować. Na cholerę Nam i po, co to oceniać. Przypuszczam, że Paniom z wątku tamtego raczej przykro byłoby od świadomości, że są komiczne w czyimkolwiek mniemaniu.To są ich przekonania własne. Jeśli zadziałają - świetnie. Zwłaszcza, że podejrzewam, iż na pewno idzie to im raczej w parze z medycyną skoro są na ovu.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Jedni wierzą drudzy nie, ale dla mnie dziwne jest to , że osoby określające się jako niewierzący poszły do bierzmowania, mają ślub kościelny - bo to sakramenty na które sami podejmujemy decyzje...to jest wielka sprzeczność - jakby mowić nie lubie czekolady ale batona czekoladowego opierdalam
Agnieszka93, anq05, Martka10, Lisa85 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny