Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Jedni wierzą drudzy nie, ale dla mnie dziwne jest to , że osoby określające się jako niewierzący poszły do bierzmowania, mają ślub kościelny - bo to sakramenty na które sami podejmujemy decyzje...to jest wielka sprzeczność - jakby mowić nie lubie czekolady ale batona czekoladowego opierdalam
-
Martynka1234 wrote:Tasza, troche wzielas nasze slowa zbyt doslownie
to sa zarty, ja np nie jestem wierzaca i tak samo jak katolicy mowia miedzy soba rozne rzeczy na temat niewierzacych, tak samo my mowimy rozne rzeczy o tej wierze.
Moje dziecko ma prawo - bo przynależne mu to wiekowo - potarzać się na jakiś temat. My - dorośli - nie. Ja zasady nieoceniania trzymam się twardo. Zawsze komuś zrobi się przykro. Jeden ateista, drugi wierzący, trzeci biseksualny i tak można na wymieniać w kółko. Lejmy na to i nie zamieszczajmy komentarzy oceniających na forum.anq05, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
19ina90 wrote:Jedni wierzą drudzy nie, ale dla mnie dziwne jest to , że osoby określające się jako niewierzący poszły do bierzmowania, mają ślub kościelny - bo to sakramenty na które sami podejmujemy decyzje...to jest wielka sprzeczność - jakby mowić nie lubie czekolady ale batona czekoladowego opierdalam
Ich sprawa.według OM
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Wczoraj znow byla klotnia, ale nawet mi sie nie chce pisac czemu
Caroline na kiedy masz termin porodu?
Dziewczyny moze dopiszemy do tabelki terminy naszych porodów i poukladamy siebie w kolejnosci ktora najszybciej rodzi? A potem bedziemy dopisywac kolejne po kolei
Albo ja moge to zrobic, tylko podajcie mniej wiecej daty porodow, albo Kuchcinka nas dopisze na pierwszej stronie o ile chetna bedzie
Ja mam 21 kwietnia mniej wiecej
Kate chyba 10.01
Nana 26.05
Sorki wiecej nie pamietam, to mi sie tak zapamietalo
U mnie 21 maj -
Nie nadrobie Was
Pojechałam do szkoły syna zebrać kasę na różne wyjścia wróciłam odprowadziłam córkę do przedszkola wyszłam z psami i siedzę w domu czuje się słabo kręci mi się we łbie muli mnie cały czas głowa mnie strasznie boli.
Syn ma zapalenie dziasel siedzi tez w domu no nic. Posprzątam trochę w chałupie.
Nie nastawiam sie na pozytywny test mam wrażenie ze przyjdzie jednak @. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:11
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:11
-
nick nieaktualny
-
Lubię czytać o tym co was zajmuje w życiu. Czym się pasjonujecie. Jak starcie się w końcu być w ciąży, ale już sama polityka poglądów i dalsze dywagacje - nie. Może przejawiam nadmierna empatię wczuwając się w reakcje i emocje tych, o których się mówi, ale jakby większość społeczeństwa zaczęła o tym myśleć to nie mamy połowy problemów świata. Gruby, chudy, homoseksualny, wierzący czy nie. Wielka mi różnica jeżeli to szkodzi ogółowi. Uwaga zawsze pozostanie uwagą. Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Dla mnie głupota - najczęściej jest tak, ze tak najbardziej duperelna - w w historii międzyludzkich relacji doprowadzała zawsze do ksenofobii, a tego zjawiska mamy pełno na świecie.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Tusia_87 wrote:Nie nadrobie Was
Pojechałam do szkoły syna zebrać kasę na różne wyjścia wróciłam odprowadziłam córkę do przedszkola wyszłam z psami i siedzę w domu czuje się słabo kręci mi się we łbie muli mnie cały czas głowa mnie strasznie boli.
Syn ma zapalenie dziasel siedzi tez w domu no nic. Posprzątam trochę w chałupie.
Nie nastawiam sie na pozytywny test mam wrażenie ze przyjdzie jednak @.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Martynka1234 wrote:Oj Tasza ... Niestety coraz czesciej wiara i religia dotyczy tych niewierzacych, nawet sobie nie wyobrazasz co ja mam w domu u tesciow czy u rodzicow, jak wspominam, ze nie bede chrzcic dziecka.. niestety to nie jest tak, ze kazdego to osobista sprawa, niestety, ale w tym kraju narzuca sie religie i to wrecz ci zyjacy inaczej sa traktowani zle. Ale moze juz faktycznie zakonczmy ten temat, byl on juz ru poruszany ze 4 razy
To jest Twoja sprawa i nie daj sobie wmówić ,że inaczej jest. Teściowie mają swoje życie i raz już zdecydowali. Ktoś musi przestać się w to przeciąganie angażować.według OM
nick nieaktualnyKurde ja tez nadrabiam i nadrabiam
sie rozpisalyscie ha ha
Nana jak tam wychodzisz dziś ?
Ona123, kaszanka z cebulka dobra rzecz ale juz dzis bym nie tknela mam taki odrzut jak juz cos zjem to nie mam ochoty dluzszy czas na todzisiaj prawdopodobnie zrobię jakies ziemniaczki, surówkę z kapusty kiszonej i mięsko.
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:12
Tasza lubi tę wiadomość
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:12
Tasza lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Oj im nie przetlumaczysz, oni uwazaja ze to cos zlego nie ochrzcic dziecka, ze ono bedzie opetane, z grzechem czy cos takiego. Ze ja marnuje mu zycie bla bla. A ludzie na ulicy pewnie beda ich pytac "ale jak to, wnuk/wnuczka nie ma chrztu?" I za plecami beda gadac, ze bezboznicy. Niestety takie sa realia i wiem, ze tak bedzie. Ale jakos mi to wisi, bo to moje zycie. A niech sobie gadaja
Ale świadczy o nich tylko. A ludziom z ulicy nic do Ciebie - ani nie dawają Ci na życie, ani nie wychowają Ci dziecka, nie urodzą go za Ciebie i nie rozliczasz się z nimi końcem roku na formularzu Pit - u. Nie mieszkałam w USA, być może przesadzone są opowieści o Amerykanach, ale podoba mi się to, że podobno każdy tam swoje życie ogranicza do własnego ogródka. A nie życia ludzi wokół. Chciałabym żeby tak było wszędzie. Wiecie jaki spokój byłby w końcu. Każdego g..... by obchodziło, co robi ten drugi dopóki osobiście nie zaczęłoby mu to ważyć na jego życiu.według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs