Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój 30dc głowa boli od 3 dni trochę żołądek i zgaga zwalam to na to że jeszcze nie do końca jelitowka uciekła z domu jeść najlepiej same pomarańcze i krakersy. Nic dzisiaj nie wchodzi. Właśnie siedzę na jadalni w pracy i chce stąd uciec a niestety nie da się brzuch pobolewa w sumie objawy typowe jak przed @ kawa nie wchodzi a fajki to już wogole. Byle do 23. Dziewczynki piszcie wolniej bo nie nadrobię 10 stron
-
Zuza dawaj Hahaha chce to zobaczyć
Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:2010 rok- 24 grudnia doszło do zapłodnienia 13 stycznia przed operacja robiłam test ciazowy - negatyw, juz w szpitalu i po wyjściu ze szpitala mulilo mnie ogólnie źle się czułam przypisywałam to po operacji ale nie mijalo dwa tyg pozniej zrobilam test i byłam w ciąży
Wiec takie objawy oczywiście mogą byc nawet i w 5tc licząc od miesiaczki
Zależy jak komu organizm szaleje tym bardziej ze ja zawsze niski progesteron a to przez skok progesteronu są mdłości
-
Viola999 wrote:
Zuza a może taka?Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Czyli kuchcinka umawiaj się do fryzjera:)
Tasza lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Ja wolę arbuza także tego
Kurwa nie nawidze chodzić panstwowo do lekarza. Twoja godzina już dawno minęła a Pani doktor jak nie było tak nie ma
Wieczór mnie tu zastanie -
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Zuza ja od rana czekam na USG i myślałam ze dzis wyjde ale się nie zanosi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Podzielisz sie?
____ ♥ ♥ ♥ ♥ ________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
____ ♥ xxxxxxxx♥ _____♥xxxxxxxxxx ♥
___ ♥ xxxxxxxxxxx♥ _♥xxxxxxxxxxxx ♥
___ ♥ xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ♥
___ ♥ xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx ♥
____ ♥ xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx ♥